Бившият на Анджелина Джоли с предупреждение към Брад Пит

Бившият на Анджелина Джоли с предупреждение към Брад Пит
4.8 (96%) 5 votes

Анджелина Джоли влезе под кожата на много мъже и неслучайно има цели три брака!

Анджелина Джоли с Джони Лий Милър преди 20 години

Анджелина Джоли с Джони Лий Милър преди 20 години

Джони Лий Милър се казва първият съпруг на Анджелина Джоли. Двамата прекараха в брак само 3 години, но те са били достатъчни на британският актьор да осъзнае истината за Анджи. Той е на мнение, че тя е жената – дявол, красавица, която изкушава мъжа, но никога няма да му даде онова, което той иска, научи Kliuki.bg.

„Трябва да знаете, че има жени, които влизат в ума ти и не можеш да ги забравиш, но това не е голямата любов. Такива жени вредят на здравето ти, непрестанно се опитваш да им угодиш и накрая падаш в капана им. Анджелина беше такава жена за мен. Дълго време се чувствах като в затвор на душата си. Мислех само за нея, а накрая се разведохме. Мъжът, който е с нея, трябва много да внимава.“ – казва Джони Лий Милър.

Онова, което актьорът може би премълчава, но намеква, са изневерите на Анджелина Джоли. Отдавна се говори, че красавицата с ангелско лице всъщност е доста шавлива и трудно може да бъде само с един мъж. Което е парадоксално, тъй като самият Брад Пит е също така по отношение на жените и вече неведнъж ѝ изневери, след което получи солиден бой от съпругата си.

Анджелина Джоли е сключвала цели три пъти брак, което бие на очи за нейните 40 години. След Джони Лий Милър (1996 – 1999), тя се омъжва за Били Боб Торнтън (2000 – 2003). Прави впечатление, че между развода ѝ и втората ѝ сватба има едва една година разлика, което поставя въпроса дали Анджи не е изневерявала на Джони с Били.

За Брад Пит тя се омъжи през 2014 г., въпреки че любовният им романс започна още през 2005 г. Проблемите между тях обаче стартираха след сключването на брак, което говори, че Анджи може би подсъзнателно не иска да бъде омъжена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар