Криско и Мис Плеймейт правят най-голямата крачка в живота си

Криско и Мис Плеймейт правят най-голямата крачка в живота си
4.3 (86.67%) 3 votes

Една от най-интересните сватби може да се състои скоро, след като Криско вече е готов на голямата стъпка в живота си!

Криско най-накрая намери идеална дама за брак и това е Ася Капчикова, която наскоро спечели "Мис Плеймейт 2016"

Криско най-накрая намери идеална дама за брак и това е Ася Капчикова, която наскоро спечели „Мис Плеймейт 2016“

Най-известният рапър в България вече е взел решението на живота си. Криско иска да се задоми, след като тази година ше навърши 28 г. В момента той е обвързан с чаровницата Ася Капчикова и според последните слухове – тя няма нищо против да стане булка, дочу екипът на Kliuki.bg.

Мис Плеймейт, на която ѝ предстои да навърши 25 г., била луда по Криско, твърдят приятелите ѝ. Най-много у него я впечатлявало, че той не я принуждвал да бъде изкуствено барби, а я оставял да бъде с естествената си красота. Като доказателство може да се счете фактът, че рапърът нито веднъж не бил повдигнал въпроса за уголемяване на гръдта на приятелката си, въпреки че самата тя неведнъж вече призна, че е направо плоска.

„Той се различава много от повече днешни мъже. Харесва жената такава, каквато е. Не му пука дали ще съм слаба, дебела, висока или ниска, харесва ме заради личността ми.“ – радвала се пред близките си Мис Плеймейт.

Криско отдавна искал сериозна връзка, но трудно му се случвало да се влюби. Сега обаче той бил луд по Ася и вече обмислял да ѝ предложи. Въпреки че е рапър, Кристиян се различавал доста от колегите си. Той не бил конфликтна личност и бунтар, а това се харесвало на Мис Плеймейт.

Тази любов изглежда като перфектна. И двамата са хора от шоубизнеса, но възрастовата им разлика е идеална за сериозна връзка, което рядко се среща при известни личности. Двамата са родени през едва 3 години. За Криско отдавна се знае, че си пада по по-млади или на неговите години дами. Ася Капчикова изглежда перфектната за него към този момент.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар