Айкут полудя, Мика Стоичкова го прави на глупак?

Айкут полудя, Мика Стоичкова го прави на глупак?
3.7 (73.33%) 3 votes

Мика Стоичкова е сред търсените жени в Маями, твърдят всичките ѝ познати!

Мика Стоичкова кара Айкут да полудява от ревност

Мика Стоичкова кара Айкут да полудява от ревност

Популярността на Христо Стоичков се е отразила и върху голямата му щерка Михаела, която е доста ухажвана от всякакви мъже. Така беше в България, така беше в Испания, така е и в Маями, където от над година се подвизава една от най-известните дъщери в света, припомня Kliuki.bg.

Зад Океана обаче Мика Стоичкова е била забелязвана многократно с Мариан Кюрпанов и веднага плъзнаха интересните слухове, че той е новият ѝ любовник. Дори се говори, че официалната ѝ половинка Айкут ревнувал до полуда от фотомодела.

Самата Мика никога не е криела, че обича мъжкото внимание, а и винаги е била щастлива от него, тъй като през целия си живот дотук е нямала самочувствието, че е привлекателна жена. Дали обаче си е позволила да сложи рога на гаджето си, още не се знае напълно.

Припомняме, че Мариан Кюрпанов нашумя значително в края на 2013 г., когато взе участие в шоуто „ВИП Брадър“. Останал на крачка от крайната победа, моделът беше канен след това на десетки интервюта. За него имаше слух, че си лягал не само с жени, но и с мъже, което е присъщо за господата в света на модата.

Именно този слух отврати най-вече Мариан и той отново напусна България преди 2 години. Професията му е свързана с множество пътувания и въпреки че се е установил главно в Италия, Кюрпанов често наминавал и към Америка. Точно така се запознал с Мика Стоичкова.

Щерката на Камата преди година се обвърза сериозно с Айкут, но напоследък се говори, че и в тяхната двойка са стартирали проблемите. Като повечето мюсюлмани, и той полудявал от ревност, когато виждал половинката си да общува с други мъже. Това би могло да се превърне в сериозна пречка за по-нататъшните им отношения, защото Мика Стоичкова винаги е била свободомислеща жена.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар