Петко Димитров разкри неподозирана истина за Яна! (още подробности + снимки с Доменик)

Петко Димитров разкри неподозирана истина за Яна! (още подробности + снимки с Доменик)
3.5 (70%) 6 votes

Яна Димитрова се е променила страшно много след сватбата с Петко Димитров!

Петко Димитров и хубавата му съпруга Яна Димитрова за първи път показаха пред света порасналия си вече син Доменик. Сладурът е на годинка и седем месеца, а красивата му муцунка завладя читателите на списание Love style.

Бизнесменът и шампионката по латино танци признаха, че Доменик е целият им свят и вече отлично знае как да върти мама и тате на малкото си пръстче. Заради него например Петко Димитров успявал да поспи едва по три часа на нощ.

Петко Димитров

Яна се оказа жена мечта за Петко Димитров

„Промених се коренно, откакто с Яна създадохме семейство. Най-голямото ми постижение е ранното ставане. Обикновено се прибирам около пет или шест часа сутринта, а свикнах да ставам в осем – тогава, когато се буди и синът ми“, споделя Петко Димитров.

Въпреки това обаче признава, че умира от желание да има още едно дете от Яна, а известна нумероложка им предрекла, че то ще бъде момиченце и трябва да започнат да работят за него още от този месец. Което двамата правят с ентусиазъм, разбира се.

Петко Димитров обаче разкри неочаквана от никого истина за съпругата си Яна Димитрова, която много хора винаги са приемали като по-разглезена и капризна хубавица. Оказа се, че това не е така и въпреки, че тя настъпила Петко по време на сватбата, у дома командвал той.

Тримата са повече от щастливи заедно

Тримата са повече от щастливи заедно

„Тя е чудесна. Идеална домакиня е и знае винаги от какво имам нужда. Когато се върна вкъщи, Яна вече е сготвила нещо страшно вкусно и ме посреща с изчистен и подреден дом. Това е много важно за един мъж“, отбелязва бизнесменът. А Яна изобщо не страда от комплекси, че някой ще я нарече къщно гърне или ще я укори, че се е превърнала в послушна женица, готова да угоди за всичко на мъжа си.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар