Бомба: Коцето направи разтърсващо признание! (ето коя е най-голямата му болка – подробности)

Бомба: Коцето направи разтърсващо признание! (ето коя е най-голямата му болка – подробности)
4.8 (95%) 4 votes

Коцето за първи път си позволи да разкрие нещо толкова лично и сериозно пред всички!

Чаровникът на поп фолка – вечно веселият и усмихнат Константин направи признание, което смая всички. Коцето за пръв път си позволи да разкрие душата си и да сподели открито най-голямата си болка в живота. А тя е свързана с детството и отношенията с родния му баща.

Коцето призна, че не е близък с татко си, който е работил като служител на МВР. Причината за това не е, че е изоставил него и майка му, а че бил повече от строг и суров, и редовно го биел, пише вестник „Всеки ден“.

Коцето

Коцето е имал ужасно детство, от каквото иска да предпази децата си

„Той работеше много и рядко се прибираше у дома. Но, честно казано, аз винаги съм предпочитал и дори съм се молел да го няма. Защото само щом го зърнех, усещах кожения му колан по тялото си“, разказва Константин.

Коцето признава, че винаги е бил добър ученик и не е правил никакви дивотии в училище, макар че днешният му образ не предполага това. Бил отличен ученик, но всеки път, щом се върнел вкъщи с по-малко от шестица в бележника, баща му вадел колана и започвал да го „възпитава“ по метода на Макаренко.

„Той винаги е бил перфекционист и изискваше това от всички около себе си, особено от мен. Само че методите, с които си въобразяваше, че помага на сина си, са меко казано абсурдни“, твърди Коцето.

Затова сега той се радва, че е напълно различен баща от своя собствен и никога не е посягал на дъщеричката си Мариана, каквато и беля да е направило детето. Стремял се да я разбере и да й посочи правия път единствено с думи, без крясъци, камо ли шамари.

„Гордея се с децата си, с жена си и семейството си като цяло. Гордея се обаче и със себе си, защото отлично знам какво съм преживял и се кълна, че моите деца никога няма да изпитат това на собствения си гръб“, обяснява певецът.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар