Джена отвратена: Как можа Джино да направи това?! (скандални подробности)

Джена отвратена: Как можа Джино да направи това?! (скандални подробности)
4.8 (96%) 5 votes

Джино Бианкалана падна повече от ниско, Джена е потресена!

Макар че съвсем скоро всички ще я видим като булка, която ще се закълне във вярност на любимия си Наско Стоев, поп фолк дивата Джена не може да се примири с това, което й сервира бившият годеник Джино Бианкалана.

Припомняме, че победителят във Вип Брадър Джино дълги години бе сериозно обвързан с Джена и дори й подари ултра скъп годежен пръстен. Запозна я с родителите си в Америка и всички очакваха сватбата. Но, уви – времето и разстоянието осуетиха плановете им.

Джино

Джена не иска да повярва, че Джино, за когото едва не се омъжи, падна толкова ниско

Днес Джена е щастливо влюбена в музиканта Атанас Стоев, докато Джино Бианкалана не спира да се мята от фуста на фуста. Дали, за да натрие носа на бившата си, или в Америка жена не е виждал, но истината е, че Бианкалана се държи като разпасан пуберитет.

Върхът на всичко обаче е разкритието, че наскоро опрашил и колежката на Джена – синеоката изкусителка Емануела. Това подшушнаха отлично запознати източници, близки до екс снахата на Динко Динев.

Всичко започнало, когато Джино и Емануела се срещнали по време на снимките за предаването „Черешката на тортата“. Палавата певица моментално хванала окото на щатския плейбой и той хич не я бавил.

„Джино и Емануела си легнаха със скорост, която и Карл Люис не може да развие, макар че надали иде реч за нещо сериозно. Когато чу новината обаче, Джена не можеше да повярва. Потресена е, че Джино стигна дотам – да се превърне в залъгалка за жълтите вестници, вместо да се прибере в Америка и да си гледа бизнеса“, коментират познати на бившите годеници.

И въппреки че самата Емануела продължава да отрича, че между нея и Джино има нещо повече от приятелство, то фактите сочат към пълната противоположност на думите й. Иначе какво ли щеше да търси чак пък толкова Бианкалана в дома й, шушукат запознати.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар