Срам: Лъсна огромната лъжа на Мария! (скандални подробности)

Срам: Лъсна огромната лъжа на Мария! (скандални подробности)
4 (80%) 5 votes

Мария не спираше да се бие в гърдите колко състрадателна и благородна е, а какво се оказа!

Съпругата на милионера Християн Гущеров – миньончето на чалгата Мария не спря да се преструва на мила и състрадателна, особено по празници. Последният път, когато тя шашна всички, бе на рождения й ден.

Тогава Мария заяви в интервю, че не смята да огранизира шумни и лъскави партита, защото на света имало толкова болка и бедност.

Мария

Мария не спираше да твърди, че иска да живее скромно, заради бедните и страдащи хора, а ето, че хвърля по 6 бона само за гримчета

„Мъчно ми е, когато целият свят плаче. Толкова много мъка има – терористични атаки, болести, природни бедствия. Не съм човек, който може да празнува при подобна ситуация. Защото аз също страдам, сърцето ми се къса“, занарежда жално Мария, а сякаш мнозина бяха на път да й повярват.

Ако не беше обаче разкритието, което днес втрещи всички – а именно, че благоверната на Християн Гущеров кихала рекордните 6000 лева всеки месец, при това само за гримове и прически, пише вестник „Всеки ден“.

Понеже не можела или си мислела, че не може да се гримира сама, Мария всеки ден разчитала на услугите на личните си гримьори. Които й взимали по 200 лева за десетина мацвания с четка по лицето й.

Отделно от това идвали услугите на фризьора и така само за тридесетина дни, Марчето олеквала с шест бона. Или, по-точно е да кажем, че сметката на Християн Гущеров олеква с толкова.

„Ето, това е истинската Мария, а не мисионерката, за каквато едва ли не бе на път да се покаже. Като й е толкова жал за бедните или болни хора, на кого е помогнала и на кого е дала пари за лечение например?! Защото тези шест хиляди лева някои хора не ги виждат цял живот накуп и няма какво да сложат на децата си за вечеря“, коментират близки до обкръжението на Мария Гущерова.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Срам: Лъсна огромната лъжа на Мария! (скандални подробности)”

 1. Кристина

  мар. 14. 2016

  Как няма да купува като мария е певица и ходи по участия турнета. Снима клипове. Всички я знаем от началото на кариерата й. Тогава нямаше фризьори гримьори. Не е като сега. Сега всичко е осигурено. Мария е певица как да ходи без грим и без прическа ли. Всичко е постигнала с много труд и усилия през годините. Сега какво всичко йм е осигурено . идват си вземат хонорара и заминават. Без шоу и забавления.

 2. Кристина

  мар. 14. 2016

  Мария я знаем от малка. Друга нейна колежка от пайнер доди да пее покрай изборите. Валеше проливен дъжд. Само се провикваше цял ден на микрофона за коя бюлетина да гласуваме. Размахваше листите и лицето на кмета из публиката да сме гласували.нямаше танци. Шоу. Забавления. Само се провикваше за кандидат кмета.взе си хонорара тази певица. И замина. Направо сме възмутени. Уж я описват като идол и велика певица.била прекрасна.

 3. Кристина

  мар. 14. 2016

  Мария пееше в едно турско село. Валеше проливен дъжд. Пя на стадион. На. Открито. Нямаше и навез. Изпя всичките си песни до зори. Паднаха всички задръжки. Купонът с мария беше страхотен. Играхме танцувахме дори и възрастните. Разкършихме се в танците. Шоу. Забавление. Купон. Не ни попречи дъждът. Не беше като колежката си от пайнер да вземе хонорара и да замине. Нямаше нищо. Направо измръзнахме в студът и дъждът.

Добавете коментар