Шок: Разкриха срамната тайна на Краси Радков! (истината ще ви смае – подробности)

Шок: Разкриха срамната тайна на Краси Радков! (истината ще ви смае – подробности)
3.6 (72%) 5 votes

Краси Радков бе един от всеобщите любимци от „Шоуто на Слави“, но всичко това е на път да рухне!

Актьорът Краси Радков си живееше като същинско царче в екипа на „Шоуто на Слави“. Известен като личният любимец на Слави Трифонов, който никога не е отричал слабостта си към Шишо Бакшишо, Краси Радков се ползваше с редица привилегии на работното си място.

Още повече, че никой друг не си е позволявал да не спазва заповедите на Дългия и да го прави на маймуна директно в ефир. Това обаче е на път да приключи, защото комикът затъва все по-дълбоко в дебрите на… пиянството.

Краси Радков

Краси Радков започнал все повече да се пристрастява към чашката, което тревожи колегите му

Краси Радков имал отявлена привързаност към алкохола, но преди време се ограничавал и си пийвал единствено извън работното място. От месеци насам обаче нещата хептен се олабили, а актьорът пристигал подпийнал в студиото като продължавал да сръбва дори в ефир, разкриват служители от кухнята на медията.

„Не знаем какво става с Краси, но сякаш не е същият весел и жизнен човек. Ходи мрачен, умислен и редовно надига чашката. Знаем, че си има проблеми у дома, а вероятно най-много му тежи фактът, че още не е станал родител. Но това не му дава право да си пропилява живота, още е млад човек“, коментират колеги на актьора, превъплътил се и в ролята на уникалната баба Вуна.

Те са убедени, че ако продължава в същия дух и не вземе неотложни мерки, за да се отърве от пиячката, Краси Радков рискува да навреди сериозно на здравето си, а може би и да остане без работа.

„Слави може и да го обича много, но няма да търпи някой, който не се държи професионално в шоуто му. Пък дори и това да е собственият му брат, камо ли приятел“, убедени са източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар