Лора Крумова не иска да повярва: Виж какво й причини Сотир! (още подробности)

Лора Крумова не иска да повярва: Виж какво й причини Сотир! (още подробности)
5 (100%) 2 votes

Лора Крумова никога не е вярвала, че ще се стигне до това положение!

Водещата на предаването „Комбина“ Лора Крумова преживява тежък период, за който не беше и предполагала доскоро. Ядовете й нямат нищо общо с работата, а със семейството и по-точно с любимия й Сотир.

Не, за момента поне, инструкторът по сърф не си е намерил любовница, нито пък е съобщил на половинката й, че я напуска. Той обаче ясно и точно дал на Лора да разбере, че видът, в който изглежда, не му допада и това е само меко казано.

Лора Крумова

Лора Крумова вече не се харесва дори на мъжа си, ще се захване ли със спорт?!

Както и зрителите на Нова телевизия отдавна са забелязали, Лора Крумова отново изгуби битката с килограмите и се окръгли до почти рекордните сто кила, пише столичен ежедневник.

И това не се дължало на хормонални проблеми или друго заболяване (за щастие, разбира се), а на неконтролируемото ядене на журналистката, която поглъщала ежедневно по няколко баници и сандвичи. Без да й мигне окото, но и без да се помръдне.

Защото близки до Лора Крумова поясняват, че тя не била и чувала за фитнес. Спортът я натоварвал или й било адски скучно, затова не припарвала до зала за тренировки или дори за аеробика. Ходенето също се свеждало до минимум и при това положение нямало начин всичко, което хапне да не се отбележи мигом на задницата й.

„Сотир търпя, търпя, но вече му омръзна да гледа жена си в този вид. Напоследък все по-често й намила да се вземе в ръце и да се захване да спортува нещо, но тя вместо да се вслуша, му се обижда. Сърди се, че не я харесвал такава, каквато е. Ако продължава така обаче, рискува накрая да реве, защото той може да си намери друга жена“, коментират близки до семейството на Лора Крумова и Сотир.

Дали в крайна сметка това ще стресне водещата или тя просто лежи на принципа, че е важен не видът, а вътрешния мир на хората, това предстои да разберем по-нататък.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Лора Крумова не иска да повярва: Виж какво й причини Сотир! (още подробности)”

  1. Нико

    февр. 11. 2016

    То пък един Сотир- селски тюфлек, отива му продавачка в супер.

Добавете коментар