Страшен скандал: Ето защо Юксел Кадриев напуска bTV! (истината ще ви шокира – подробности)

Страшен скандал: Ето защо Юксел Кадриев напуска bTV! (истината ще ви шокира – подробности)
3.7 (73.33%) 3 votes

Ако не успее да задържи и Юксел Кадриев, на Би Ти Ви ще й останат май само Антон Хекимян и Слави Трифонов!

Страшен скандал тресе bTV след реалната опасност топ новинарят й Юксел Кадриев да си хване шапката и да напусне, за да се премести в най-големия конкурент Нова телевизия. Новината вече е тема номер едно в телевизията, разкриха служители на Би Ти Ви.

Ръководството било адски притеснено, тъй като Юксел Кадриев вече на няколко пъти отскачал до сградата на Нова ТВ, за да води преговори, пише вестник „Всеки ден“.

Юксел Кадриев

Юксел Кадриев се мести в Нова телевизия, Ани Салич успя да го привлече към „врага“

Причината за предстоящия му трансфер обаче шокира всички, защото е свързана не с друг, а с бившата му екранна партньорка Ани Салич. Тъкмо тя, която преди време всички наричаха предателката, се отприщи отново и прави опити да нахъса колегата си срещу дългогодишния му работодател.

„Ани Салич винаги е декларирала, че единственият човек, който й липсва в работата, откакто напусна Би Ти Ви, е именно Юксел Кадриев. Той и Ники Дойнов били любимите й новинари, поради което от известно време насам правеше опити да прибере Юки при себе си“, разкриват колеги на Салич от Нова телевизия.

Ако това се случи обаче, Би Ти Ви ще бъде на път да изгуби и предпоследното от разпознаваемите си и рейтингови лица. И комай ще й останат само Антон Хекимян и Слави Трифонов (за него също не е ясно дали ще продължи договора си с медията).

Припомняме, че освен Ани Салич, от bTV се измъкнаха на бегом и топ водещите на сутрешния блок Ани Цолова и колегата й Виктор Николаев, а сега и Генка Шикерова също отива при „врага“.

Което е явен знак, че нещо в самата телевизия не е както трябва. Или конкуренцията действително е с предимство и знае какво да предложи на кадрите си и как да ги привлече при себе си.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Страшен скандал: Ето защо Юксел Кадриев напуска bTV! (истината ще ви шокира – подробности)”

  1. Ха-ха

    февр. 11. 2016

    С назначаването на неообразовани и неграмотни със съмнителен или без никакъв авторитет „водещи“ така ще е, но ще им останат Иванчо и Андрейчо с техното неграмотно протеже Николинка…те, където са стъпили, трева не е поникнала….

Добавете коментар