Пълен обрат: Десислава хвърли бомбата с истината за Зарко! (близките й не могат да повярват)

Пълен обрат: Десислава хвърли бомбата с истината за Зарко! (близките й не могат да повярват)
4.7 (93.33%) 3 votes

Десислава реши да го раздава откровена и призна всичко за Зарко Савов!

Тотален обрат между Десислава и нейния Зарко Савов хвърли в шах дори близките й хора. Певицата явно се измори от слуховете за връзката й с любимия мъж и реши да открехне вратичката към реалните събития, случили се след победата й в Биг Брадър Ол Старс.

„Не е вярно, че двамата със Зарко сме се разделили след предаването и дори не сме се чували. Напротив – често си звъним по телефона и разговаряме дълго. Обичаме се още, а кой, каквото ще да казва. Работата е там, че ако решим да бъдем заедно, това ще е завинаги. Затова не бързаме. Всеки трябва да реши какво е готов да приеме или да пожертва в името на любовта ни“, споделя Десислава.

Десислава

Десислава се надява, че приказката й със Зарко Савов ще завърши с хепиенд

Тя обаче е категорична, че ако и този път двамата не успеят да се спогодят и отново помежду им останат празноти и нерешени проблеми, раздялата им ще бъде окончателна. „Тогава ще се нуждая спешно от вълшебно хапче, което да го изтрие завинаги от паметта ми. Този мъж продължава да е всичко за мен и той е наясно с това“, твърди Десислава.

След което шашна всички с това, че сериозно обмисля идеята да се премести да живее за постоянно в Русе, тъй като Зарко не искал и да чуе за София. Явно това, което Десислава очаква, е единствено поканата от ММА боеца да си грабне куфарите и да се нанесе в дома му.

Колкото до паралелната й връзка, която изплува по време на Биг Брадър, Деси е повече от категорична, че мъжът не е бил нито Жоро Бирмата, нито Наско Стоев, с когото също я свързаха. Човекът бил непознат на медиите, а отношенията им приключили още по време на риалити формата, когато тя заяви, че той не означава нищо за нея.

Остава само да потърпим още малко и да видим ще завърши ли с хепиенд приказката между Зарко и неговата принцеса, или сагата ще има драматичен край и за двамата.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар