Емилия не може да повярва: Наистина ли Коко направи това?! (подробности + снимки)

2

Емилия не е на себе си след постъпката на Коко Динев!

Певицата с един от най-чувствените гласове – Емилия не може да повярва на неочакваната и рязка промяна в любимия си Коко Динев. Тя дори се чудела това нейният мъж ли е, или подобрена версия, разкриха близки до изпълнителката източници.

Както вече самата Емилия оповести, двамата с Коко Динев заминаха на романтична ваканция в Дубай. Нещо, което отдавна не им се бе случвало – да загърбят работата и ангажиментите и да се отдадат само един на друг.

Емилия
Емилия не може да повярва в рязката промяна у Коко, същият човек ли е това?!

Оказа се обаче, че бизнесменът е претърпял коренна метаморфоза и с всеки ден ставал все по-любвеобилен и грижовен към половинката си. Нещо повече – както сами ще видите от снимките, Коко Динев преодоля дори нежеланието си да се показва в публичното пространство и усмихнат до уши позира до Емилия.

„Слуховете говореха, че Коко остарявал и затова се променил, понеже не можел вече с такава лекота да сваля мадами. В това няма нищо вярно. Той наистина се промени, но защото осъзна, че обича тази жена и само нея. Красиви девойки дал Господ, но човек с огромно сърце, който ще те обича винаги, не се намира често. От съвместния си живот с Еми, Коко най-накрая разбра кое си струва и кое не“, разказват близки до известното семейство.

Има и още нещо, разбира се, и то се нарича катализатор. За Коко Динев това е бил страхът от паник атаките на Емилия, които му помогнали по-бързо да прогледне и да разбере, че ако продължава да го раздава плейбой, може да я изгуби завинаги.

Емилия е по-щастлива от всякога
Емилия е по-щастлива от всякога
Двамата с Коко отдавна не бяха си давали време насаме и далеч от всички
Двамата с Коко отдавна не бяха си давали време насаме и далеч от всички
Емилия сама извоюва щастието си
Емилия сама извоюва щастието си

„Днес двамата са в Дубай и Емилия просто грее. Отдавна не е била толкова безгрижна и освободена, като птичка в небето е. Но тя сама си заслужи това щастие, защото не се предаде и не клекна пред първата трудност в семейството си. Извоюва си щастието като истински боец“, хвалят я хора от обкръжението й.


2 коментара
  1. Кристина казва

    Еми се прави на жертва болна и страдаща жена. Играе театър. Коко явно й се връзва. За да забрави за анелия. На коко и емилия пътищата йм се разделят. Тя се омъжва. Ани води коко до олтара. Ражда му дете. Тя е е първата и единствена жена която го прави щастлив. Да се гордее. Бяха прекрасна двойка. Бяха влюбени и щастливи. Имаха любов и мечти. Еми остави едно детд сираче. И ани без мъж. Да страда. Да ридае.

  2. Кристина казва

    Коко явно съжалява емилия ако наистина е на антидепресанти. Сигурно гледа да забрави. И да се почувства щастлива. Явно й дава приятелско рамо. Все пак имат дете. Истрах го е за здравето й да не се влоши. Да не получи психическо заболяване. Явно коко има страхове.първата и единствената му жена е анелия. Много се обичаха. Направиха пищна сватба.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.