Кошмар за Дарина Йотова: 17-годишната красавица рухна! (новината я накара да плаче с глас)

Кошмар за Дарина Йотова: 17-годишната красавица рухна! (новината я накара да плаче с глас)
4.8 (95%) 4 votes

Дарина Йотова е безнадеждно влюбена, което я убива, споделят нейни приятелки!

Едва ли някой е забравил най-голямата сладурана на Х Фактор и любимка на Саня Армутлиева – чаровната варненка Дарина Йотова. Момичето, което достойно представи отбора на ментора си Криско и достигна до престижното трето място на финала, днес не спира да рони сълзи.

Близки до Дара разкриха, че болката й е от любов и по-точно от несподелена любов. Към шавливия рапър Криско, в който Дарина Йотова се влюбила като типична романтична тийнейджърка.

Дарина Йотова

Дарина Йотова се влюби в Криско като типична тийнейджърка, а вестта за сватбата му я срина

Новината, че Кристиян Талев (както е пълното име на Криско), сериозно обмисля да встъпи в законен брак с половинката си Ася Капчикова, сринали Дара, разкриват близки до нея източници, научи Kliuki.bg.

Намерението на Криско ставало все по-непоколебимо с всеки ден, още повече след като любимата му спечели титлата Мис Плеймейт и непрестанно е заобиколена от загорели мераклии. Рапърът вече дори обикалял магазините за бижута в търсене на подходящия пръстен, който да постави върху ръката на Ася Капчикова.

Разбира се, отговорът на Ася е ясен още от сега, тъй като красавицата не крие, че е луда по своя Кристиян. Това може би щеше да е една наистина красива история, ако не бяха сълзите на влюбената Дарина Йотова.

„Нормално е Дара да хлътне по Криско. Та тя го възприе едва ли не като рицар – помагаше й с всичко в Х Фактор, научи я на толкова много неща, беше винаги до нея. Малко ученички на възрастта на Дарина биха останали безразлични. Ще порасне и ще осъзнае, че възхищението и обичта са твърде различни от това, което в представите си нарича любов“, убедени са близки до Дарина.

На която обаче ще й трябва още доста време, за да се отърси от заблудата и да забрави „принца на мечтите“ си в лицето на Кристиян Талев.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Кошмар за Дарина Йотова: 17-годишната красавица рухна! (новината я накара да плаче с глас)”

  1. Симона

    февр. 18. 2016

    Горката

Добавете коментар