Шок за Сашо Кадиев, такъв удар той не очакваше!

Шок за Сашо Кадиев, такъв удар той не очакваше!
5 (100%) 2 votes

Сашо Кадиев винаги е бил дружелюбен и добре настроен към околните, но невинаги са му отвръщали със същото!

Сашо Кадиев не е харесван от колегите си актьори

Сашо Кадиев не е харесван от колегите си актьори

Актьорът Александър Кадиев се оказва с много малко приятели сред гилдията си. Повечето му колеги от театъра изобщо не го харесвали, защото считали, че той е продал професията си. Те не възприемали положително работата му в телевизията, смятайки че тя му пречи на актьорската кариера.

Истина е, че Сашо Кадиев постъпи на работа в Би Ти Ви само и само да може да има прилични доходи, защото в театъра заплатите и хонорарите са обидно ниски. Не може да се отрече обаче, че именно ангажиментите му в „Преди обед“ са причина синът на Катето Евро да не се развива като актьор. Той е на 32 г. и повечето му връстници от гилдията вече са имали своя звезден миг в сериал или филм, докато Александър, преди да стане тв водещ, го знаеха единствено като сина на Катерина Евро.

Самият Сашо Кадиев осъзнавал, че докато работи в телевизията, трудно ще стане велик актьор, особено пък в киното. За да се заснеме един филм, трябват месеци труд, а той ги няма в излишък, при положение че всеки ден трябва да бъде на екран.

Сашо обаче не очаквал, че колегите му възприемат така начинанието му в БТВ. Чак наскоро той разбрал, че те го иронизират и му се подиграват зад гърба, считайки го за продажник. Актьорът обаче вече нямал голям избор, защото с жена и дете за изхранване му се виждало невъзможно да чака само хонорари от театъра или киното.

Говори се, че майка му го е убедила да стане тв водещ, тъй като тя била много материална жена. Самата Катерина Евро също работеше известно време в телевизията, а и на два пъти участва във форматите на „Биг Брадър“, за да спечели някой лев, припомня Kliuki.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар