Никол Шерцингер си показа ноктите: Гришо се вцепени!

Никол Шерцингер си показа ноктите: Гришо се вцепени!
5 (100%) 4 votes

Григор Димитров и Никол Шерцингер се изпокараха

Григор Димитров е отнесъл явен виртуален плесник от знойната дива. Никол Шерцингер не си поплюва и това нашия тенисист вече е усетил с пълна сила. Дивият й темперамент не е така мек и примиренчески, както на предишната му любов Маша Шарапова. Никол пламнала като факла, като разбрала, че топ тенисиста не е захвърлил даровете, които получил от старото си гадже.

Той все още държал подаръците от Маша, защото му навявали сантиментални спомени. Това изобщо не се харесвало на бившата на пилота от Формула едно и тя реагирала светкавично. Като противовес на поведението на младото си гадже Никол отказала да носи бужутата, които й подарил Гришо.

Където и да се появявали, по светски събития или на заведение, Никол не носела нищо от накитите, които й подарил гаджето й, пише Уикенд.
С това тя ясно демонстрирала, че му е сърдита и няма скоро да му прости прегрешенията. Той се чудел как да я омилостиви, за да грейне отново щастливата усмивка по лицето й.

Все още няма индикации, че двамата ще се разделят, но според някои това са първите наченки на пропукани отношения между двамата. Никол Шерцингер изобщо не е от кротките, а и мълвата, че е с Гришо, за да мъсти на бившото си гадже, пилота Люис Хамилтън, още повече утежнява ситуацията.

Докато Григор Димитров се забавлява с Никол и двамата се глезят с екзотични ваканции, Маша все още ближе любовни рани. Тя не може да забрави българинът и не се е появявала в компанията на друг мъж. Топ тенисистката сред жените показва завиден дух и се държи пред хората, но тези, които я познават отблизо знаят, че тя страда.

Григор Димитров и Никол се изпокараха за подаръци

Григор Димитров и Никол се изпокараха за подаръци

И не толкова от раздялата, колкото заради нараненото си женско его. Защото бившият й я замени с космическа скорост с палавата поп дива, че Маша все още не може да разбере как това се случи. Сега обаче съдбата е на нейна страна, понеже връзката между Григор Димитров и Никол е доста натопорчена, разкриват от обкръжението на двамата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Никол Шерцингер си показа ноктите: Гришо се вцепени!”

  1. Анна

    февр. 12. 2016

    Григор и Никол са забелязани заедно единствено на тенис турнира в Бризбън. Няма други техни общи снимки. Няма нови жълтини около Григор, но това не пречи българските медии да бълват всеки ден сензации, съществуващи само в тяхното въображение, позовавайки на несъществуващи източници. В България Григор поддържа контакт единствено със семейството си и Георги Стоименов. Екипа му се състои от аржентинец, швед, американец и двама французи. Кой от тях е източника на Уикенд? От къде знаете какви подаръци Григор е получил от Мария и какви е направил на Никол? Постарайте се поне написаното да звучи правдоподобно. Мария изпитва облекчение от раздялата с Григор и е щастлива в личен план.

Добавете коментар