Ярост: Мария скочи на Емануела! (Виж за какво й е бясна)

Ярост: Мария скочи на Емануела! (Виж за какво й е бясна)
4 (80%) 4 votes

Мария е бясна от ярост

Фолкаджийката Мария не може да се побере в кожата си. Миньончето на поп фолка е бясна, защото очаква пак да е прецакана на наградите на Планета ТВ. Мария не разбира как така отново ще бъде прескочена за мечтаните статуетки, като вече е съпруга на милионер. Причината за тревогата е заради това, че Мария е номинирана само в три категории. Съпругата на Християн Гущеров е убедена, че и този път няма да докопа мечтаната награда, въпреки че доста се е трудила през годината. Тя направи дует с Азис , а направи няколко клипа на високо професионално ниво, пише Галерия.

Това давало увереност на брюнетката, че ще е високо оценена от шефовете й. Но каква била неприятната изненада, като разбрала, че няма да е сред номинираните. Призьорка се очертава да бъде колежката й Емануела. Зеленооката поп фолк дива била класирана за награда в цели девет категории и просто нямало как да не грабне в някоя от тях мечтаната награда. Това карало Мария още повече да не долюбва бившата на Димитър Динев.

Освен това Емануела постъпила в димитровградската компания от няколко месеца, а това допълнително вбесявало Мария.Мария се разфучала, че ако и този път е пренебрегната, а награда все пак отнесе и Емануела ще спретне незапомнен скандал. Тя органически не я понасяла, а сега, при вероятността да се накичи с приз се вбесявала.

Мария бясна заради наградите на Планета

Мария бясна заради наградите на Планета

А не можела да проумее как, щом е богаташка съпруга ще бъде избутана в страни. Това предположение я докарвало до пълна истерия. Съпругът й се опитвал да я успокоява, като й обещал, че ще направи и невъзможното, за да има в ръцете си поне една статуетка, разкриват близки до семейството. Хриси не можел да гледа половинката си тъжна или съсипана и затова копнеел да й достави радост, по всевъзможни начини.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ярост: Мария скочи на Емануела! (Виж за какво й е бясна)”

  1. Кристина

    апр. 02. 2016

    Мария заслужава да е номирана на наградите. Направи страхотни песни. Клипове. И албум. Тя полага усилия и труд. Всички я помним от мъничка. Пее страхотно. Забавлява хората. Има талант. Пя в едно турско село. Валеше проливен дъжд. Пя на открито. На стадиона в селото. Без навез. Изпя целия си репертоар. Направи голям купон. Шоу. Танцуваше. Паднаха всички задръжки от дърти и млади. Много се кефихме. Не ни попречи дъждът. Забавлявахме се от сърце. Раздаваше целувки. Говореше с публиката мария.

Добавете коментар