Неочаквано: Синоптичката Станислава Цалова втрещи с разкритие! (още подробности)

Неочаквано: Синоптичката Станислава Цалова втрещи с разкритие! (още подробности)
4.7 (93.33%) 3 votes

Станислава Цалова призна нещо, което никой не предполагаше за нея!

Синоптичката на Би Ти Ви Станислава Цалова разкри нещо наистина неочаквано за себе си, по време на своето гостуване при Сашо Кадиев и Деси Стоянова. А именно какво е искала да прави, ако не беше станала телевизионен кадър.

Дори познатите и колегите й останаха втрещени от мерака на Станислава Цалова да бъде… ватман. Да, крехката чаровница като по-млада години наред си мечтаела да управлява трамвай, призна самата тя.

Станислава Цалова

Станислава Цалова щяла да става ватман – кой да предположи това?!

„Никога не съм имала късмета да се кача в трамвая отпред, но виждах, че в кабината на ватмана има една интересна дръжка, която се върти. Много ми беше любопитно и смятах, че е приятна и лесна работа да се работи нещо такова“, смее се днес Станислава Цалова.

Думите й определено биха изпълнили с гордост сърцето на лорд Евгени Минчев, който и до днес не е забравил как се управлява това чудо и дори чат-пат се завръща на старото си работно място, за да се слее с пътниците и да си припомни откъде е стартирал.

Колкото до самата синоптичка, Станислава Цалова е повече от щастлива с любимия си мъж и своето детенце, на които отделя всяка свободна минута извън нюзрума на телевизията.

Преди известно време плъзнаха и слуховете, че тя е отново бременна, но по всички личи, че засега поне това си остава само поредната клюка. Въпреки това, Станислава Цалова не крие огромното си желание да стане майка поне още веднъж и с половинката й работят по въпроса.

Цалова е спокойна, че дори и да й се наложи да излезе пак в майчинство, мястото й в Би Ти Ви си остава сигурно. Тъй като тя е една от най-добрите в това, което прави. А зрителите са свикнали с присъствието й на екрана и са я обявили за една от любимките си.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар