Кошмар за Юлиан Вергов: Съпругата му Ирина го съсипа! (виж какво се случва в брака му)

Кошмар за Юлиан Вергов: Съпругата му Ирина го съсипа! (виж какво се случва в брака му)
5 (100%) 2 votes

Юлиан Вергов е станал кожа и кости, посивял и повехнал от проблемите!

Актьорът Юлиан Вергов, който допреди няколко години минаваше за един от родните плейбой на киното и театъра, днес не прилича на себе си. Той е видимо състарен, с повехнала и сбръчкана кожа, въпреки че възрастта му не е толкова солидна.

Оказа се обаче, че всичко това се дължи на чашката, която пък била следствие на проблемите в дома му. И по-точно с красивата му съпруга Ирина Ялъмова. Между двамата отдавна се настанила рутината, която така и не могли да изгонят, научи Kliuki.bg.

Юлиан Вергов

Юлиан Вергов страда много, защото усеща как бракът му се разпада

Припомняме, че в началото на декември миналата година из актьорските среди гръмна скандалът, че колегата на Юлиан Вергов – Станимир Гъмов имал краткотрайна връзка с благоверната му.

За разлика от Гъмео обаче, за когото това било поредната мимолетна афера, Ирина Ялъмова вложила чувства и в продължение на месеци след края на тази „забава“, преследвала Станимир Гъмов навсякъде. Източници, близки до семейството й, тогава разкриха, че Ирина дори пожелала да се раздели с Вергов, за да се отдаде изцяло на любовта си към Гъмича.

Станимир Гъмов е откровен простак доста често и тази мания на жените по него, изобщо не я разбираме. Нито може да им предложи нещо, нито нищо, но се радва на десетки хубостници, които припкат само като им свирне. Жената на Юлиан Вергов също хлътна като ученичка и ако той не я беше отсвирил, днес вече сигурно щеше да е разведена“, коментират близки до семейството на Вергов.

И макар че той и Ирина са още заедно, Юлиан Вергов страдал от факта, че жена му вече не гледа на него като преди. Нямало го онзи пламък в красивите й очи, а отношенията им се превръщали все повече в съквартирантски и единствено в името на детето.

„Това убива Юли, но и той не е бил винаги цвете за мирисане. Преди години е имал няколко забежки с млади актриси, което, разбира се, не остана скрито от Ирина“, шушукат из гилдията.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар