Нов удар за Вихра Петрова: Бившата на Иван Христов не иска да повярва! (още подробности)

Нов удар за Вихра Петрова: Бившата на Иван Христов не иска да повярва! (още подробности)
5 (100%) 2 votes

Вихра Петрова вече пет години е разведена с продуцента, но болката продължава да я съпътства!

Чаровната Вихра Петрова продължава да бъде по-известна на масите със скандалния си развод с продуцента Иван Христов, отколкото с професионалната си дейност. Блогът й „Говори с Вихра“ наскоро отпразнува своя първи рожден ден, но щастието за създателката му все не идва.

Дори обратното – Вихра Петрова получи поредния удар от съдбата, а болката й е голяма. Това разкриха близки до нея източници, научи Kliuki.bg. Защото за вече пета поредна година тя осъзна, че ще трябва да посрещне сама празника, за който всички романтички бленуват – Свети Валентин.

Вихра Петрова

Вихра Петрова не иска да повярва, че измина още една година, през която е сама

„Вихра се преструва или по-скоро се опитва да се държи така, сякаш не я интересува, но истината може да се види в очите й. Тя дори се чудеше дали да не замине някъде в чужбина за този ден, но Ава е на училище и това възпрепятства идеята. Но всеки може да я разбере – докато Иван ще се скъса от цветенца, целувки и бонбончета с Ирина Тенчева, Вихра отново ще е сама“, разказват близки до нея познати.

Припомняме, че от развода с Иван Христов, Вихра Петрова така и не случи на нов мъж, който да я направи щастлива. Според близките й хора, това се дължало на недоверието й към мъжете, породено от скандалното предателство на опосума. А Петрова не успявала да се пребори с него и до днес.

„Хубава жена, умна, млада, а сама. Пита ли се някой колко й е тежко във всеки един ден, а особено по празници като Деня на влюбените. Тогава осъзнаваш с цялата си същност, че за поредна година си останал сам, а ударът от това осъзнаване е истински жесток. Дано по-скоро успее да се отърси от миналото и заживее изцяло в настоящето“, пожелават близки до семейството й.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Нов удар за Вихра Петрова: Бившата на Иван Христов не иска да повярва! (още подробности)”

 1. краси

  февр. 12. 2016

  Чак пък умна и красива …. Спорно

 2. леля Люба

  февр. 12. 2016

  Ами да празнува Трифонов ден, за него не ти трябва половинка, а бутилчица

 3. Ев

  февр. 13. 2016

  Дали е толкова тъжна или на някой му се иска да е така? Свети Валентин е една жалка измислица на търговците да си продадат боклуците. Жените трябва да бъдат обичани и уважавани всеки ден, а не да чакат букет цветя и подарък с който да се хвалят. А иванчо е една дребна душица. И те все се пънат да доказват колко са щастливи. Пресоляват манджата. Скоро животът им ще е безсолен. И много хубаво не е на хубаво.

 4. До Ев

  февр. 17. 2016

  ти пък има ли някъде, където да не си се изакала ! Иванчо и Ирина и не само те, доста са обсебили малкото ти мозъче, че не пропускаш да да дадеш тъпото си мнение навсякъде !
  И на кого Вихра му изглежда умна и красива ? Самата посредственост е Вихрето и като хубост и като интелект!

Добавете коментар