Ужас: Състоянието на Райна шокира! (близките й изплашени – още подробности)

Ужас: Състоянието на Райна шокира! (близките й изплашени – още подробности)
3.2 (64%) 5 votes

Райна никога не е признавала за проблема, който обаче добива заплашителни размери!

Пилето на поп фолка – хубавата Райна има сериозен здравословен проблем, който силно изплаши близките й. До момента певицата се е опитвала да крие състоянието си по незнайни причини. А истината е, че Райна има огромни проблеми със зрението и постепенно ослепява, разкриха хора от обкръжението й пред вестник „Всеки ден“.

Причината за влошеното зрение на изпълнителката били светлините от силните прожектори, на които тя била почти ежедневно изложена. Усетила, че нещо не е, както трябва с очите й още преди няколко години, когато образите започнали да й се мержелеят, а тя трябвало да присвива постоянно очи, за да ги види по-ясно.

Райна

Райна спешно се нуждае от очила и лечение, но не иска и да чуе

„Райна е за сериозно лечение и първото, което задължително трябва да направи, е да сложи очила. Но като всяка хубава, но не особено разумна жена, се дърпа и бяга като от чума – с очила нямало да бъде красива. И изобщо не осъзнава, че този проблем няма да се оправи сам, а ще се влоши още“, коментират познати на бившата приятелка на Коцето, пише „Всеки ден“.

Странното обаче е, че освен очила, Райна упорствала като магаре и по въпроса за лещите. Не искала да носи и лещи, а логичната причина за това е, че я е страх да бърка сама в очите си.

Отгоре на всичко, Пилето се заинати да става студентка и паралелно с това да изучава чужди езици, което допълнително усложнява положението с очите й. Според специалисти офталмолози, подобен род проблеми изобщо не са за пренебрегване, защото може да доведат до толкова рязко влошение на зрението, че да се доближи до реалната слепота.

Пилето увредило очите си от силните светлини на прожекторите, на които се излага от години

Пилето увредило очите си от силните светлини на прожекторите, на които се излага от години

След тези ужасии, близките и приятелите на Райна са се заели да обърнат света ако трябва, но да я убедят да отиде на лекар и да си избере очила. Дали ще успеят, при прословутия инат на певицата обаче, не се знае.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ужас: Състоянието на Райна шокира! (близките й изплашени – още подробности)”

  1. Мари

    февр. 12. 2016

    Ай стига с тази психясала дъртофела, всеки ден за нея ли да четем. В устата е заприличала на Мара, че и бетер нея.

Добавете коментар