Принцеса: Виж каква приказка подари Бередин на Антония Петрова! (СНИМКИ)

Принцеса: Виж каква приказка подари Бередин на Антония Петрова! (СНИМКИ)
4 (80%) 4 votes

Антония Петрова не забрави да се пусне във Фейсбук с романтични фотоси!

Антония Петрова сваляла Иван Ласкин по време на живите излъчвания на Вип Брадър. А после се хванали за косите с любимата му Алекс Сърчаджиева… Хубави истории, но очевидно измислени, като се има предвид в какъв разкош е свикнала да живее бившата Мис България и как един беден Ласкин би й го осигурил.

Днес обаче няма нито лъжа, нито измислица. Антония Петрова отново е във вихъра си и се хвали с поредния подарък от любимия си съпруг Александър Бередин. Който не пропуска да угоди с всичко, което може, на своята кралица на красотата.

Антония Петрова

Антония Петрова на круиз из Средимезно море

Този път руснакът изненада Антония Петрова със скъп круиз из Средиземно море, а на снимките жена му позира досущ като Роуз от „Титаник“, видя Kliuki.bg. Да се надяваме, че техният кораб няма да последва съдбата на предходния, разбира се.

„Тази Антония си надви на масрафа. Вярно е, че няма нито една българка, по която да са плюли повече и която толкова да не обича народа, но ако чувствата на половината поне са истински, то другата половина просто завижда. Но и аз да съм като нея – с този съпруг и живота, който си живее, ще ми дреме на токчето какво дрънкат другите“, коментират в мрежата потребители и очевидни симпатизанти на миската.

Като Роуз на Титаник - Антония не спира да позира

Като Роуз на Титаник – Антония не спира да позира

Живот си живее Мисис Русия

Живот си живее Мисис Русия

Още не е ясно докъде ще пътуват Антония Петрова и Бередин, нито дали ще се завърнат в родината след круиза, или ще хванат самолета и ще отпрашат към още по-далечна дестинация.

Явно Бередин още пази някой и друг лев след "фалита"

Явно Бередин още пази някой и друг лев след „фалита“

Едно обаче е сигурно и то е, че Александър Бередин е доста далеч от това, в което го обвиняваха, а именно фалита. Надали фалирал мъж би си позволил да подари целия този плаващ разкош на благоверната си съпруга.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Принцеса: Виж каква приказка подари Бередин на Антония Петрова! (СНИМКИ)”

  1. ла кост

    февр. 12. 2016

    ХАХА. Колко плати за статийката остаряващото Тоци?

  2. Ina

    февр. 12. 2016

    Tova ne e vqrno.Ne vsichki jeni iskat samo uholstvo.Az sam shtastliva s moite deca.Tova iskah i tova imam.Ne bih gi zamenila za nichii jivot.

Добавете коментар