Радина Кърджилова понесе нов удар от някогашната си приятелка Луиза!

Радина Кърджилова понесе нов удар от някогашната си приятелка Луиза!
5 (100%) 3 votes

Радина Кърджилова е безкрайно разочарована от Луиза Григорова и вече даже не го крие!

Радина Кърджилова някога беше много близка с Луиза Григорова, но днес не може да ѝ прости доста неща

Радина Кърджилова някога беше много близка с Луиза Григорова, но днес не може да ѝ прости доста неща

Станали много близки покрай „Стъклен дом“, Радина и Луиза бързо охладиха приятелството си. Причината, според мнозина, е в предателството на втората, която не се подвоуми преди години да стане гадже с бившия на Кърджилова – Стефан. Въпреки че Григорова не отмъкна рапъра от приятелката си, а започна връзка с него месеци след раздялата им, у Радина сякаш нещо се скъсало и тя вече не възприемала Луиза както преди.

Днес нещата не са се променили особено и дори започват да се влошават. От приятелството между двете няма и помен. Последната мълва гласи, че Луиза Григорова завидяла на Радина Кърджилова, че чака бебе. След като узнала за щастливата иначе вест, нашумялата като Алекс актриса изобщо не вдигнала телефона да честити на колежката си., дочу Kliuki.bg.

Луиза се намирала в доста лош период в живота си и нямала желание да се радва за никого. Тя била в сериозна депресия, породена от ниските хонорари, които получавала в театъра и киното. Дори актрисата вече обмисляла да емигрира, защото намирала България за страна, която се гаври с актьорската професия.

Радина Кърджилова нямала против отново да дружи с Луиза Григорова, но втората по всякакъв начин избягвала подобно приятелство. Двете се засичали само на някои общи постановки и дотам.

Интересното е, че Уош МС остана завинаги влюбен в Луиза, но запази връзка с Радина. След като първата му разбила сърцето, той дълго време не искал да чува за нея. Това съвпаднало с влошените отношения между двете актриси и той започнал да се вижда често на кафе с Кърджилова.

Припомняме, че Радина и Луиза играеха първи приятелки и в „Стъклен дом“, където бяха съответно в ролите на Сиана и Алекс.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар