Вторият съпруг на Анджелина Джоли: Тя не е жена за един мъж!

Вторият съпруг на Анджелина Джоли: Тя не е жена за един мъж!
5 (100%) 2 votes

Били Боб Торнтън, с когото Анджелина Джоли прекара 3 години от живота си, няма да забрави никога брака си с актрисата!

Анджелина Джоли даже си татуира името на Били Боб Торнтън навремето но накрая го изостави

Анджелина Джоли даже си татуира името на Били Боб Торнтън навремето но накрая го изостави

Анджелина Джоли е истинска изкусителка. Всеки мъж, докоснал се до нея, остава като пристрастен. Така е и с Били Боб Торнтън, който между 2000 и 2003 г. имаше от любовта на Анджи, при това в изобилие. Въпреки че го изостави, актьорът не се сърди на красавицата и дори я разбира, защото той не вижда в нея типичната съпруга, научи Kliuki.bg.

„Още щом се оженихме, знаех, че ще има все някога край тази връзка. Всичко между нас се разви толкова налудничево, че днес даже се чудя как един 40-годишен мъж като мен си е позволил това. Но явно съм бил полудял от любов. Да се ожениш за някого след двумесечно познанство си е голям риск. Аз го предприех и не съжалявам. Раздялата ни беше изключително човешка, пазя само добри спомени от този брак.“ – споделя 60-годишният Били пред американски таблоид.

Двамата започват своя романс на снимачната площадка и бързо го пренасят в личния си живот. Венчаят се в Лас Вегас, но съвместното им съжителство след това не потръгва. Връзката им се оказва от онези, най-страстните, но без бъдеще.

„Изобщо не биваше да се женим, но взехме решението си импулсивно. Аз съм виновен, защото трябваше да съм наясно, че такава жена като Анджелина не е само за един мъж. Тя не може да бъда тази жена, дори и да се опитва. Това е нещо хубаво, смятам, понеже най-много от всичко ненавиждам скуката. А с нея определено всичко е динамика.“ – казва още Торнтън.

Думите му изглеждат и като леко предупреждение към третия ѝ съпруг – Брат Пит, който явно трябва да бъде нащрек да не би прелестната Анджи да изостави и него.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Вторият съпруг на Анджелина Джоли: Тя не е жена за един мъж!”

  1. Eli

    февр. 13. 2016

    Prez 2003 moze I da e bila izkusitelka, no sega sled tezi operazii I s tezi dechurliga veche si e izpiala pesenta!

Добавете коментар