Евала: Виж коя красавица отказа на Асен Блатечки! (Катерина и Диляна в шок от наглостта му)

Евала: Виж коя красавица отказа на Асен Блатечки! (Катерина и Диляна в шок от наглостта му)
4 (80%) 4 votes

Асен Блатечки изобщо не си поплюва, дори и след като едва не изгуби семейството си!

Чаровен, готин, кадърен, но… заклет женкар. Такъв си беше и явно си остава актьорът Асен Блатечки, който доказа, че никакъв мерак не му е чужд. Особено що се отнася до красивите и засукани жени.

След като едва не изгуби семейството си с Катерина Горанова, на която безсрамно изневери с манекенката Диляна Попова и на всичко отгоре й направи бебе, Асен Блатечки отново е във вихъра си.

Асен Блатечки

Асен Блатечки наточи лиги и по Михаела Филева, но удари на камък

Този път обаче апетитът му удари на камък, защото се намери поне една жена с ясна и трезва мисъл, която му каза „Не“ и му посочи вратата. И това е младата хубавица Михаела Филева. Да, Асен Блатечки налазил певицата още на втората им среща като жури на предстоящия формат „България търси талант“, научи Kliuki.bg.

„Асен се усукваше около Михаела като лиана в джунглата. Очите му щяха да изтекат и още на втория път я покани да вечерят заедно след снимките на шоуто. Тя обаче категорично му отказа. Усмихваше му се, държеше се любезно и приятелски, но го отряза по мерак. Евала на това момиче! Повечето на нейно място щяха да си свалят гащите още преди да са поръчали в ресторанта“, разкриват източници от кухнята на „България търси талант“.

Припомняме, че Михаела Филева има сериозна връзка с рапъра Павел, на когото показа, че наистина държи. Павел не може да се похвали нито със славата, нито с финансовата стабилност на Асен Блатечки, но явно Михаела оценява мъжете си по други критерии.

Михаела се показа като желязна мацка, разказа играта на палавника

Михаела се показа като желязна мацка, разказа играта на палавника

Поредната му свалка обаче, дори и неуспешна, накара двете му жени Диляна Попова и Катерина Горанова да се ококорят от ужас. Защото наглостта на актьора се оказа безгранична.

„Как не му дойде акълът на това момче?! Какво си проси пак – да надуе още един корем и да дундурка три деца ли?! Михаела хубаво му отказа, но ще видим след нея коя ще излезе толкова тъпа, че да го отнесе“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар