Слави Трифонов се отдава на пиене и любов

Слави Трифонов се отдава на пиене и любов
5 (100%) 2 votes

Слави Трифонов ще прекара един от най-приятните си дни от дълго време насам!

Слави Трифонов ще пие и ще се радва на жени през следващите поне 24 часа, а може и много повече

Слави Трифонов ще пие и ще се радва на жени през следващите поне 24 часа, а може и много повече

Българският шоумен номер едно се зарече да отбележе по най-добрия начин 14 февруари. Той имал намерение да отпразнува не само „Трифон Зарезан“, който се чества по стар стил на тази дата, но и католическия „Свети Валентин“. Дългия хранел голямо уважение към българските традиции, но не можел да подмине и любовта, която се чества именно в този ден.

„Уважавам всичко българско и затова ще празнувам „Трифон Зарезан“, но изпитвам почит и към Деня на любовта, защото по цял свят на него се случват много романтични неща.“ – признава Слави Трифонов.

Този път за него 14 февруари идва в най-добрия момент, защото в неделя не се снима „Шоуто на Слави“ и Дългия има шанс да си почине. Затова се очаква още от обяд той да започне с чашките и така да отбележи празника на виното. Вечерта пък най-вероятно шоуменът ще бъде в някое от столичните заведения, където ще се отдаде на много непознати жени, опитващи се да привлекат вниманието му.

Засега няма информации дали Слави отново е влюбен или дали изобщо има нова приятелка. След Мартина Огнянова той имаше няколко кратки авантюри, но нещо по-сериозно не се получи. Сред жените, с които той беше обвързван, бяха студентката Ева Карамфилова, танцьорката Мартина Джорджевич и дори фолк дивата Соня Немска, припомня Kliuki.bg.

Думите на Дългия, че ще отпразнува и „Свети Валентин“, отново насочиха внимнаието към любовния му живот. Не е изключено той пак да е влюбен, но тъй като не обича да споделя за своя личен живот, връзките му трудно излизат наяве.

Относно пиенето, говори се, че Слави се е отдал на алкохола отново, след като се разделил с Мартина. Преди това той го е бил спрял за дълго време.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Слави Трифонов се отдава на пиене и любов”

  1. леля Люба

    февр. 14. 2016

    Себичен учиндолски селяк!

Добавете коментар