Голямата разлика между Шарапова и Никол!

Голямата разлика между Шарапова и Никол!
5 (100%) 2 votes

Григор Димитров дълго време беше с Мария Шарапова, но истинското щастие го е намерил в Никол Шерцингер, убедени са приятелите му!

Мария Шарапова се различава значително като личност от Никол Шерцингер

Мария Шарапова се различава значително като личност от Никол Шерцингер

Въпреки че британската поп дива е с десетина години по-възрастна от руската тенисистка, тя била с много по-мек и толерантен характер. Никол Шерцингер не обичала да властва в една връзка, а ѝ харесвало да има равнопоставеност. Макар досега почти винаги да е била с по-млади мъже, тя искала мъжът да е мъж в отношенията им, което значи да поема половината от отговорностите и инициативите във връзката.

Точно това му е липсвало на Гришо по време на любовта му с Мария Шарапова. Рускинята имала изключително властен характер и трудно давала на друг да решава каквото и да било. Григор също бил особен като личност, но дори и той не можел да наложи волята си над тази на Маша.

„И двамата са горделиви и накрая той не издържа на нейните прищевки. Има мъже, на които им харесва да бъдат командвани, но Гришо не е такъв. Даже много издържа с Мария.“ – считат хората, които са по-близки до обкръжението му.

Никол Шерцингер пък доказва максимата, че един човек е на съответните години не според датата си на раждане, а според своята душа. Певицата била с доста лек характер и обичала забавленията. Тя не се чувствала изобщо на 37 г., на колкото е, а по-скоро на 17 г., издават чуждестранните медии.

„Това момиче така и не порасна. Остана си като тийнейджърка. Не е чудно, че винаги бяга по млади мъже, та тя самата е като с 20 г. по-малка. Инфантилна е, но това е добро качество в днешния суров свят.“ -пишат на Острова.

Григор Димитров бил много по-щастлив с Никол, отколкото някога е бил с Шарапова, вещаят слуховете. Певицата го карала да се чувства равнопоставен във връзката, а с Маша това му било чуждо, узна Kliuki.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Голямата разлика между Шарапова и Никол!”

  1. Anna

    февр. 14. 2016

    По колко статии на ден трябва да пишете за Григор? В България Григор контактува единствено със семейството си и Георги Стоименов. Обкръжението му се състои от аржентинец, швед, американец и двама французи.

Добавете коментар