Навръх Свети Валентин: Виж какво сервира Никол на Гришо! (истината шокира всички)

Навръх Свети Валентин: Виж какво сервира Никол на Гришо! (истината шокира всички)
4.8 (96.67%) 6 votes

Никол Шерцингер направи нещо наистина показателно към Григор Димитров навръх Деня на влюбените!

Световната звезда и кандидат хасковска снаха Никол Шерцингер направи нещо твърде показателно към любимия си Григор Димитров навръх Свети Валентин. Или по-точно казано, показателното бе, че не направи нищо.

Да, уж много влюбената в българския тенисист певица нито прекара празника с Гришо, нито дори се сети да му напише нещо мило в профила си в социалната мрежа, видя Kliuki.bg.

Григор Димитров

Григор Димитров надали е очаквал това от палавата Никол Шерцингер и то още в началото на любовта им

Този факт обаче не бе забелязан само от нас, а от почти всички американски таблоиди, които гръмнаха с новината, че Никол е прецакала хасковлията точно на празника – както никога преди не е постъпвала с бившия си приятел Люис Хамилтън.

„Какво говори това?! Още в началото на връзката си, когато трябва да е най-влюбена, Никол Шерцингер пренебрегва Григор Димитров. Тя не само не празнува с него – беше с приятелки на купона на Лайнъл Ричи същата вечер, но и дори не го поздрави в мрежата. А уж двамата обявиха чувствата си официално и няма защо да се крият“, коментират щатските таблоиди.

Не е ясно дали между Григор Димитров и Никол Шерцингер се е случило нещо неприятно, или просто връзката им не е била връзка, а мимолетно увлечение. Каквото и да е обаче, дано се отрази положително на Гришо, чийто пореден турнир Делрей бийч започва днес в 19.30 часа, а той ще се изправи срещу Дуди Села.

„Може пък да е за добро цялата тази работа и с отсъствието на изкушението Шерцингер, Гришо да се стегне и да се съсредоточи единствено върху играта си. Нещо, за което жените определено пречат на спортистите“, коментират близки до обкръжението на Григор Димитров.

Колкото до това дали е сърдит на хубавицата си, или не, съвсем скоро сигурно и това ще узнаем.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Навръх Свети Валентин: Виж какво сервира Никол на Гришо! (истината шокира всички)”

  1. Dari

    февр. 15. 2016

    Това ,че е имал интимни моменти с нея не означава ,че са сериозни гаджета, и че ще се жени за нея. Хората се наслаждават на свободните си моменти в живота и си го живеят. Вие ги спрягайте , както си искате. Жълти неграмотни драскачи!

Добавете коментар