Приказка: Виж какъв Свети Валентин подари Гущеров на Мария! (глези я като кралица – СНИМКИ)

Приказка: Виж какъв Свети Валентин подари Гущеров на Мария! (глези я като кралица – СНИМКИ)
4.5 (90%) 6 votes

Мария отново засия след романтичните изненади на любимия си съпруг!

Миньончето Мария получи поредица огромни изненади за вчерашния Свети Валентин от своя съпруг Християн Гущеров. Явно времето не е фактор в брака им и рутината не е завладяла милионера с галеното име Мечо, който накара жена си да се почувства отново като кралица.

Самата Мария не се сдържа да се изфука с първия подарък за деня, който й бил връчен от Християн още в полунощ на 13 февруари. Това е огромен букет от кървавочервени рози, в който под формата на сърце, е оплетена скъпа перлена огърлица.

Мария

Мария отново се почувства като най-обичаната жена на света

Това бижу струва внушителните 5000 лева, пише вестник „Всеки ден“, а Мария направо ахнала при вида му около шията си. „Честит Ден на влюбените, любов моя! Обичам те безкрайно“, не закъсня с признанието си и самата певица. Но то след такъв щедър дар, коя ли пък жена би се въздържала?!…

В семейство Гущерови обаче традицията повелява, че няма такова нещо като „един подарък“, колкото и скъп да е той. Мария неведнъж е разказвала, че благоверният й има навика да я изненадва с малки жестове през целия ден – всеки път, когато има повод за това.

Близки до певицата подшушнаха, че след перлената огърлица в полунощ, Християн събудил Мария с поредния си подарък, който също бил бижу и отлично се връзвал с предходния. А в течение на целия ден правел на Марчето такива мили и романтични жестове, че тя се разтопила.

Християн определено знае как да глези своята кралица

Християн определено знае как да глези своята кралица

„Хриси е крайно нежен и блика от идеи. То не са свещи, то не са цветя, листенца от рози из цялата къща, романтична музика… Казано накратко, Мария удари джакпота с този мъж. Как да не е влюбена след всичко, което поднася в краката й и как да не го хвали“, коментират близки до певицата от гилдията.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Приказка: Виж какъв Свети Валентин подари Гущеров на Мария! (глези я като кралица – СНИМКИ)”

  1. Кристина

    февр. 26. 2016

    Пожелавам на мария и християн много здраве. Пожелавам им много щастие и любов. И все така да са влюбени. Преди повече от 10г доди да пее в едно село. Концертът й беше на открито. Имаше проливен дъжд. Беше голямо шоу. Паднаха всички задръжки.

Добавете коментар