Ужас: Кошмар в дома на Кръстьо Лафазанов и Елена! (истината за семейството им ще ви разтърси)

Ужас: Кошмар в дома на Кръстьо Лафазанов и Елена! (истината за семейството им ще ви разтърси)
4.7 (93.33%) 3 votes

Кръстьо Лафазанов е винаги усмихнат пред камерите, но в реалния живот хич не му е до смях!

Комикът Кръстьо Лафазанов е един от любимците на родната публика. Винаги усмихнат и чаровен пред камерите, актьорът обаче отдавна ходи навъсен в реалния живот. Защото се оказа, че битието му хич не е за завиждане.

Всичко се дължало на кроткия нрав на Къци Лафазанов и огнения темперамент на съпругата му Елена Начева – Лафазанова, която също е актриса. От години обаче Елена така здраво била стъпила на врата на благоверния си, че не му давала да шъкне, камо ли да направи нещо, без нейно знание и благословия.

Кръстьо Лафазанов

Кръстьо Лафазанов на няколко пъти опитал силата на съпружеската ръчица

„Характерът на Елена се знае от всички в театъра. Да не дава Господ да ти излезе насреща, като ламя е – не можеш я надприказва. А Къци, какъвто е благ и мекичък, направо не можем да го мислим. Жена му крещи постоянно, а на няколко пъти по време на брака им, дори му е посягала физически. Да, направо си го е ступвала, без окото й да мигне“, разкриват близки до Кръстьо Лафазанов от театралната гилдия, пише столичен вестник.

След като преди няколко години комикът претърпя операция на сърцето, жена му Елена се заела да го направи човек и да го задържи колкото се може по-дълго при себе си.

За тази цел тя категорично му забранила да вкусва хляб, захарни и тестяни изделия. Да не говорим за алкохол. Човечецът и в чаша червено вино не можел да потопи устни, без Елена Начева да му извие врата като на пиле.

„Имаше период, в който тя не му даваше дори да играе в други театри, а само в театър „Ела“, където се подвизава и тя. За „Комиците“ също се опъваше, но нали донесоха пари в дома им, склони и клекна. Не знаем как издържа, горкият Къци. Но то на добрите хора им се случват такива бедствия. Ако беше по-твърд мъжкар, досега да й е сменил физиономията на неговата“, коментират запознати с патилата на Кръстьо Лафазанов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар