Асен Блатечки в шок: Новината за щерка му Катя го съсипа! (лошото момче не иска да повярва)

Асен Блатечки в шок: Новината за щерка му Катя го съсипа! (лошото момче не иска да повярва)
4.4 (88.57%) 7 votes

Асен Блатечки се видя в чудо и буквално онемя след вестта за това какви ги върши дъщеря му!

Лошото момче на родното кино Асен Блатечки не иска да повярва на това, което научи за най-любимото си същество – първородната си дъщеря Катя. Чаровникът буквално онемял след като му съобщили, че тийнейджърката се превръща в побойник и се бие дори с момчета в училище.

Очевидно сладураната Катя е наследила буйния нрав на татко си, а агресивните прояви се отключили след връзката му с Диляна Попова. Припомняме, че имаше един не особено кратък период, в който Асен Блатечки живееше с менекенката и бе на нож с жена си Катерина Горанова.

Асен Блатечки

Асен Блатечки притеснен за поведението на щерка си

„Всичко това няма как да не се отрази на едно дете, особено в тази възраст. Катето е много умно и находчиво момиче, талантлива е, но е избухлива и своенравна като Асен, същински бащичко. Сигурно в училище са я закачили по болното й място за татко й и любовницата му, и това я е накарало да реагира. Знаете, че децата могат да бъдат много жестоки. Завистта, че тя е дете на известни родители, ги кара да злобеят“, разкриват близки до Асен Блатечки.

Преди време самият актьор призна, че е бил принуден да спре Катя от тренировките по таекуондо, на които я записал, след като от школото му се обадили, че наритала едно момче, пише вестник „Ретро“.

Малката Катя същински бащичко, взела е буйния му нрав

Малката Катя същински бащичко, взела е буйния му нрав

Асен Блатечки настръхнал от страх да не би бойните изкуства да се превърнат от ефект в дефект за тийнейджърката му и моментално сложил край на мераците й да се превърне в нинджа.

„Асен и Катерина трябва да вземат спешни мерки за възпитанието на Катето и да се опитат да загърбят случилото се с Диляна Попова и Борил. Станалото не може да се поправи, но и не бива да позволяват на необратимите неща в живота им да доведат до още по-лоши последствия“, категорични са близки до семейството на Блатечки и Горанова.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар