Скандал: Срамно разкритие за Елен Колева и Калин Терзийски! (истината ще ви смае)

Скандал: Срамно разкритие за Елен Колева и Калин Терзийски! (истината ще ви смае)
3.7 (73.33%) 3 votes

Сагата с Елен Колева и Калин Терзийски се превърна в същинска трагикомедия!

Любов като в шекспирова трагедия – силна, пагубна, неразбрана от никого… Такава се опитаха да изкарат връзката си Елен Колева и писателят Калин Терзийски, които преди десетина дни хвърлиха бомбата с новината, че живеят заедно.

По-скоро вестта за съдбовната любов бе съобщена от актрисата Елен Колева обаче, тъй като по същото това време половинката й бе в творчески унес. Или казано накратко, пиян като мотика. В това се увериха с очите си зрителите на Нова телевизия, пред които Терзийски заваляше думите и надигаше бутилката с червено вино.

Елен Колева

Елен Колева излъга най-нагло, защо го направи?! Лора Крумова нарече любовта й към Калин преиграване

Всичко това се разигра в миналото предаване на „Комбина“, което впоследствие бе нападнато от самата Елен Колева. В интервю за столичен ежедневник актрисата съжали за откровеността си и опита да преиначи фактите така, че на практика обвини журналиста и оператора, че са нахлули в дома й без покана.

Снощи, пред Лора Крумова и Галя Щърбева, въпросният репортер разкри цялата истина, недоумявайки защо синеоката Елен Колева постъпва по този начин.

„Никъде не сме се натрапвали. Срещнахме Калин Терзийски насред улицата и той самият ни покани да отидем и да направим интервюто в този апартамент. Тогава дори не знаехме, че е домът на Елен Колева. А и Калин не ни каза, предвид състоянието, в което се намираше. Беше доста подпийнал. Когато Елен се прибра и ни видя, тя лично пожела да участва в интервюто и най-после да каже истината за връзката си с Калин. Дори ни благодари няколко пъти след това“, разказа журналистът пред водещите на „Комбина“.

В края на разговора с Елен и Калин, актрисата дори подарила по една своя книга с автограф на журналистите и за пореден път изказала признанието си за интервюто. Впоследствие обаче, само дни след това, тя се обърна на 180 градуса и скандализира с изказването си.

А може би за цялата тази драма са виновни обстоятелствата и най-вече фактът, че макар и зависим от алкохола, Калин Терзийски се освести и заряза Елен Колева, за да се върне и да иска прошка от дългогодишната си изгора Ивана Генова.

Няма как да не се запитаме какво ли е направила, или не е направила Елен Колева, че да бъде парясана от поредния мъж за пореден път?!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Скандал: Срамно разкритие за Елен Колева и Калин Терзийски! (истината ще ви смае)”

  1. ГОСТ

    февр. 18. 2016

    НИЩО НЕ Е НАПРАВИЛА,САМО Е НАЛЕТЯЛА НА ТИПИЧЕН МЪЖ-ОВЕН!!! ТЕ СА ЕГОИСТИЧНИ,САМОВЛЮБЕНИ И АРОГАНТНИ ДО НЕБЕТО,А ЖЕНИТЕ СА САМО СРЕДСТВО ЗА ТЯХ!!! ВЕДНАГА СЕ СЕЩАМ ЗА БЛАТЕЧКИ/СЪЩО ОВЕН/,КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА СИ ДЪРЖИ ДЮКЯНА ЗАКОПЧАН И ПРЕЦАКВА ВСЯКА ЖЕНА,КОЯТО ИМА ГЛУПОСТТА ДА ИМА ВРЪЗКА С НЕГО!!! МНОГО ЖАЛКИ МЪЖЕ!!!А ПЪК ЖЕНИТЕ,КОИТО МИСЛЯТ,ЧЕ ИМАТ НОТАРИАЛЕН АКТ ЗА МЪЖА ДО СЕБЕ СИ,КАТО ЖЕНАТА НА ТЕРЗИЙСКИ,НАПРАВО МЕ ВБЕСЯВАТ!!!

Добавете коментар