Всичко свърши: Виктория Петрова и Красен Кралев се разделиха! (Ето защо)

Всичко свърши: Виктория Петрова и Красен Кралев се разделиха! (Ето защо)
4.8 (95%) 4 votes

Виктория Петрова и Красен Кралев се разделиха

Виктория  Петрова и спортния министър си казаха окончателно сбогом, вместо да чуят сватбени камбани. Хубавата новинарка от Би Ти Ви изживя поредната си драма, а голямата й любов с министъра от втория кабинет на Бойко Борисов вече е история.

Мечтата на Петрова да се види в бяло не може да се осъществи, поне не като съпруга на спортния министър. Според злите езици варненката си е събрала багажа и трайно се е изнесла от общия дом на министъра. Не се знае причината за решението й, но поне засега няма никакъв слух, че двамата са се разделили заради изневяра, пише Слава.

Каквато и да е причината , факта си остава факт. Вместо подготовка за венчавка, двамата влюбени финализираха връзката си. Близки до новинарката доверяват, че не трети човек, а липсата на търпение взривила докрай обтегнала отношенията им. Границите на търпението на синеоката журналистка се изчерпали.

Виктория Петрова настоявала да стане законна половинка на министъра, той обаче не бързал да я заведе до олтара. Неглижирането на желанието й, както и превърналото се в навик напоследък отиване и завръщане, напълно омръзнали на капризната Виктория. Дали и заради служебните ангажименти и натоварения график на двамата, но нещата не се получили, и в края на краищата гаджетата вече се разделили.

Все пак приятелките на телевизионерката съжаляват за този развой на връзката им. За тях двамата са били напълно подходяща двойка и си приличали по много неща, а имали и доста общи теми, по които разговаряли непрекъснато. Злите езици обаче веднага побързаха да свържат Виктория Петрова с нова афера. Красавицата била забелязана в компанията на приятели и друг министър от кабинета на Борисов.

Виктория Петрова и Красен Кралев вече не са двойка

Виктория Петрова и Красен Кралев вече не са двойка

За разлика от Красен Кралев, колегата му бил млад и много желан ерген. Виктория Петрова и въпросния министър може да са само добри приятели, оправдавали я други. Но каквато и да е истината, най-вероятно тя скоро ще излезе наяве.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Всичко свърши: Виктория Петрова и Красен Кралев се разделиха! (Ето защо)”

 1. Киро

  февр. 15. 2016

  на тая пача не й ли омръзна да скача от легло в легло?

 2. тиего силва

  февр. 16. 2016

  е тя ли няма да изпусне тлъста пачка или тлъст държавник. курволяк от класа намерила си е друг

 3. Dfghdrew

  февр. 16. 2016

  Много сте тъпи. Жената иска да има семейство и деца, а с него стана ясно, че няма да ги има. Опита пак, не се предаде, но не става. Той на Мария Илиева може да предложи брак, но на жена като Виктория не може. Айде чао, има други. За да сменят жените мъжете, мъжете са виновни. Поеми си отговорностите, никоя няма да избяга от тебе.

Добавете коментар