Голямата болка на Магда! (Привидно се усмихва, но страхът я сковава)

Голямата болка на Магда! (Привидно се усмихва, но страхът я сковава)
5 (100%) 1 vote

Певицата Магда от няколко години насам има един и същи страх, превърнал се в голямата ѝ болка!

Магда изпитва огромна болка, която опитва да скрие чрез дуети с известни певици, но е трудно...

Магда изпитва огромна болка, която опитва да скрие чрез дуети с известни певици, но е трудно…

Фолк дивата, която се прочу с хита „Море и суша“, страда в личния си живот. Оказва се, че на Магда ѝ става все по-трудно да намери мъж, който да я пожелае за сериозна връзка и за семейство.

В момента певицата се срещала с местен бизнесмен, но отношенията им още били твърде далеч от фазата за брак и деца. Магда обаче вече нямала желание да чака и още от самото начало притискала мъжа с въпроси дали имат бъдеще. Това ѝ коствало наистина доста, защото точно по този начин била изгубила повечето си любови от последните години.

Само след месеци Магда ще закове 32 г., а все още нито е била омъжена, нито е раждала. Това карало фолк дивата сериозно да се притесни да не би да не остане стара мома. Незнайно защо, мъжете никога не гледали на нея като на жена за семейство, а по-скоро за забавление, узна Kliuki.bg.

„Тя се притеснява, че няма да си намери мъж и животът ѝ ще остане празен. Истината е, че Магда отдавна е готова за дете, но няма желаещи. Много я боли, колкото и да опитва да не го показва.“ – казват близките ѝ приятели.

Най-известната връзка на Магда беше с Красьо Черния, който ѝ се кълнеше във вечна любов, но и той не я дари с желаното семейство. Нещо повече, говори се, че именно напъните на фолк дивата да забременее от него са били причината двамата да се разделят.

И докато личният ѝ живот я кара да страда, Магда все пак се развива в музиката. Тя записа един доста интересен дует с гъркинята Марина Сази. Очаква се песента да стане много голям хит.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Голямата болка на Магда! (Привидно се усмихва, но страхът я сковава)”

  1. Кристина

    апр. 02. 2016

    Магда не трябва да притискаш този мъж. Иначе той ще се отдръпне от теб. Това е голяма болка. Но не всички мъже са едни и същи. Не ги слагай под общ знаменател. Има различни мъже. Които истински те обичат. Това нещо се чувства. Ти си хитова изпълнителка. Пееш стойностни песни.

Добавете коментар