Шок: Джино се забърка с погрешната жена, последиците са ужасяващи! (виж коя е тя – разкрития)

Шок: Джино се забърка с погрешната жена, последиците са ужасяващи! (виж коя е тя – разкрития)
4.3 (85%) 4 votes

Джино Бианкалана нагази в дълбокото, изживя истински кошмар!

Новият идол на жените от 9 до 49 години в България – Джино Бианкалана се забъркал с погрешната красавица. Което му докарало не кошмарни, а направо ужасяващи последици на главата. Това разкриха авери на победителя от Вип Брадър пред вестник „Шоу“.

Хубавицата, която едва не коствала живота на Джино, не е Джена, нито Емануела, а първата му съпруга – италианката Дейна Бианкалана. Тя била дъщеря на богат бизнесмен от Сицилия, здраво свързан с мафията в държавата.

Джино

Едва не пръснали мозъка на Джино след сватбата му с Дейна

Още щом разбрал, че щерка му има връзка с българина Джино, подземният бос предупредил и двамата да внимават много, защото не одобрява и никога няма да одобри отношенията им.

Джино и Дейна обаче не само не послушали съвета му, а отгоре на всичко взели, че се взели – оженили се законно в гражданското. Идеята била на самия Джино Бианкалана, който не можел да си представи, че някой ще уронва достойнството му и ще се прави на по-голям мъж от него.

„Затова изобщо не зачел волята на тъста си и отвел Дейна право в ритуалната зала. Оженили се, но щастието им не траело хич дълго. Когато татето научил, станало страшно. Човекът доректно опрял пистолета си в главата на Джино и го заплашил, че ако до седмица не се е развел с дъщеря му, ще го разстреля като куче“, разказват близки до чаровния българо-американец.

След тази случка, наш Джино изведнъж забравил и достойнство, и мъжество, и самочувствие. Хванал Дейна Бианкалана за ръка и буквално я замъкнал при бракоразводния адвокат, който оправил нещата за броени дни.

Ето я италианската булка на Джино, чийто татко се оказа страшен

Ето я италианската булка на Джино, чийто татко се оказа страшен

За да си придаде по-голяма тежест в Щатите обаче и защото фамилията страшно му харесала, Гино Ташев продължил да се подписва като Бианкалана. Което продължава и до днес.


Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Шок: Джино се забърка с погрешната жена, последиците са ужасяващи! (виж коя е тя – разкрития)”

  1. az

    февр. 17. 2016

    Не е българо-американец, а цигано-американец, моля оправете !

  2. Кристина

    мар. 17. 2016

    Явно много са се обичали.

Добавете коментар