Башар Рахал, който от 4 години насам е доста активен в публичното пространство, получи голям удар, идващ от САЩ!

[caption id="attachment_357032" align="alignright" width="300"]Башар Рахал със семейството Башар Рахал с жена си Калина и едната им щерка[/caption] Българският актьор, роден в Дубай, получи най-неприятната вест от своята съпруга Калина. Оказва се, че жената вече не може да търпи постоянните му залитания по наши хубавици и иска да се разведе с 41-годишния Башар Рахал. Нещо, което звездата от "11 А" изобщо не желаел, понеже все още обичал Калина, а и двамата имат две дъщери, припомня Kliuki.bg.

Проблемите в семейството им започнали при завръщането на актьора в България през 2011 г. Първоначално той уведомил съпругата си, че идва само за снимките на последните два сезона на "Стъклен дом", но в България му харесало, а и бил отрупан от още доста предложения за работа, което го накарало да остане.

Истината в очите на Калина обаче се оказва по-различна. Тя считала, че мъжът ѝ не се връща при нея в САЩ заради любовните си трепети към други жени. Действително такива слухове се появиха, при това неведнъж. Първоначално имаше информации за любовна връзка между Башар Рахал и колежката му Елен Колева. Миналата година пък той бе уловен в доста близък план с друга своя по-млада колежка - Ралица Паскалева.

Колкото и да опитвала да не вярва на медийните слухове, идващи от България, Калина Рахал в един миг просто узнала, че действително бракът ѝ не е това, което трябва да бъде. Тя още преди години се съмнявала в искреността на съпруга си и сега отново се усъмнила, че има сериозна причина той да не желае да живее постоянно при нея.

Според други слухове пък, Калина не била сърдита толкова много на мъжа си за неговите изневери, колкото за това, че той живее отделно от нея и децата им. Това за нея било недопустимо в едно семейство. Затова поставила ултиматум на Башар да избира и когато той не пожелал да се върне в САЩ, тя решила да се разведе.