Жени Калканджиева потвърди: Разделихме се с Тачо, но не се развеждаме! (Виж защо)

Жени Калканджиева потвърди: Разделихме се с Тачо, но не се развеждаме! (Виж защо)
4 (80%) 6 votes

Жени Калканджиева и Тачо живеят разделени

Жени Калканджиева и Тачо са разделени, но не мислят за развод. Двойката, преминала през различни перипети, е успяла да запази приятелството си.
Самата Жени потвърди упоритият слух, че с Тачо не са заедно. Шефката на модна агенция „Визаж” и нейният съпруг обаче не са сложили официално край на семейните си отношения. Всеки си е поел по собствения си път, но двамата са запазили цивилизовани и приятелски отношения, най-вече заради сина им Георги.

Жени Калканджиева никак не изключва вероятността някой ден, на по-късен етап, двамата пак да се съберат под един покрив. Но сега всеки се прибирал в собствения си дом. На засега всеки бил съсредоточен повече към кариерата си, пише Телеграф. Това не пречело да се виждат всеки ден и да се съветват по важни неща, особено за въпроси около детето си. Жени е доволна и от това, че сега изобщо не се карали. А преди, докато живеели заедно, кавгите били ежедневие.

Сега между двамата царял дълго жадувания мир и разбирателство. Шестата по хубост обаче е категорична, че тя не е изневерила на Тачо. И напълно осъзнато оправдава забежките на мъжа си. Тя не го осъжда дори и за това, че той публично й сложи рога с моделката Зорница Линдарева. Бившата миска философски разсъждава, че на един мъж в даден момент му писва от семейното гнездо и затова кръшка, и търси чуждо.

Жени Калканджиева прощава всичко на Тачо

Жени Калканджиева прощава всичко на Тачо

Но като по-зряла и по-препатила в семейството не обръщала внимание на тези „дребни детайли”. Жени Калканджиева вижда причината за разпадане на връзката им и у себе си, тъй като тя била по-голяма, и това също оказвало влияние.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар