България скочи срещу Наталия Симеонова: Виж какво изцепи в ефир за покойния Трифон Иванов!

България скочи срещу Наталия Симеонова: Виж какво изцепи в ефир за покойния Трифон Иванов!
3.6 (71.11%) 9 votes

Наталия Симеонова преигра фатално с Трифон Иванов и си навлече гнева на българите!

Феята на любовта и доброто – Наталия Симеонова за първи път усети какво е да си недолюбвана от хората и да в устите им, но с лошо. Вината за това обаче си е изцяло нейна, след като днес, в деня на погребението на големия футболист Трифон Иванов, тя изцепи нещо нечувано.

Наталия Симеонова е коментатор тази седмица в предаването на Сашо Кадиев и Деси Стоянова. Само преди час, блондинката изръси, без да се замисли, че не бивало да се говори и пише повече за Трифон Иванов. Тя дори призова хората да не го правят.

Трифон Иванов

Наталия Симеонова разгневи милиони фенове на Трифон Иванов

Според Наталия Симеонова това наранявало близките на футболиста и затова името му не бива да бъде споменавано в медиите, във Фейсбук или където и да било. Това изказване обаче буквално взриви стотици футболни фенове, а и нормални хора, които скочиха срещу нея в нета, видя Kliuki.bg.

„Тази жена за коя се взе, нормална ли е?! Какво иска – да забравим името на Трифон Иванов и да се държим с него, все едно е никой ли?! Близките му щели да бъдат наранени. Тези хора са достатъчно наранени от нелепата смърт на любимия си син, баща и съпруг. А това, което единствено може да им даде сили в този момент, е да знаят, че хората обичат Трифон, че няма да го забравят и че говорят с любов за него“, коментират потребители във Фейсбук.

Мъже и жени изразиха недоволството си от „глупостта“ на Наталия Симеонова и я помолиха да си гледа нейните предавания като „Море от любов“, защото според тях, само от това разбира.

„Стига се е правила на всезнаеща и всичко разбираща. С предаването си „Предай нататък“ се взе за месия тази жена. А забрави, че беше просто обикновена водеща, не е нейна идеята, нито проекта. А сега и тези дивотии за Трифон Иванов. Наистина прекали“, пишат възмутени българи.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “България скочи срещу Наталия Симеонова: Виж какво изцепи в ефир за покойния Трифон Иванов!”

  1. Бери

    февр. 17. 2016

    Най-после си показа злобата. Знам я лично. В ;море от любов играе на добричка;

  2. Ev

    февр. 18. 2016

    Доста безполезни са и предаванията. Рови в личния живот на хората. Чудя се какво развитие търпи тази жена, като тъпче все на едно място, сладникави любовни истории и се опитва да го играе на добрата фея. Доста изхабена интелектуално, а и видно и визуално.

Добавете коментар