Лео Ди Каприо хвърли всички в шок с решението си! Наистина ли ще направи това?!

0

Лео Ди Каприо до толкова е завладян от ролята си на Глас в „Завръщането“, че е предприел подобно предизвикателство и в реалния живот.

Целият свят тръпне в очакване дали най-накрая Лео Ди Каприо ще спечели заветния Оскар за изключителната си роля на демонстриращия нечовешки сили и способи за оцеляване главен герой във филма „Завръщането“. Отговорът ще стане ясен на 28 февруари, а съвсем скоро след това актьорът ще се впусне в нещо уникално и не по-малко рисковано от екранните му приключения, разбра kliuki.bg.

Лео в "Завръщането"
Лео в „Завръщането“

Малко след похода към статуетките на Оскарите, Лео Ди Каприо ще се впусне в поход из дивите земи на Монголия. По време на благотворителен търг актьорът си е закупил тази възможност за близо 100 хиляди долара. Той ще участва в научна експедиция, която обещава да бъде не по-малко предизвикателство от това, на което бе подложен героят му.

Лео ще живее с номадско семейство, което обикаля необитавани земи, ще язди коне, ще лови птици и дивеч. Ще живее в традиционна юрта и ще изследва „тъмносинята перла на Монголия“ – езерото Ховсгол. Да се надяваме да няма срещи с мечки гризли и да не трябва да яде сурово месо, нито да спи в трупа на кон, но той вече има тренинг. С групата ще има и опитен изследовател, който да ги води и напътства, пише pik.bg.

Това пътешествие ще бъде нетрадиционен начин, по който Ди Каприо ще отпразнува евентуалния си Оскар. Засега той има награда Златен глобус, както и БАФТА за ролята си, чието спечелване отбеляза по-обичайно – с щури купони. Актьорът е завихрил диво парти в апартамента си в лондонски хотел, на което са присъствали редица известни красавици. Никоя от тях обаче не е завладяла сърцето му и той е все така необвързан, но и все по-желан след поредния си успех. Всички известни актьори са категорични, че 2016 г. ще е годината на Лео Ди Каприо, а любовта може да почака.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.