Пълна промяна: Виж какво се случва с Деян Донков и Радина!

Пълна промяна: Виж какво се случва с Деян Донков и Радина!
4.2 (84%) 5 votes

Деян Донков е претърпял пълна промяна

Актьорът Деян Донков вече не е  същият. Безнадеждният бохем вече го няма. На негово място се е настанил скучноват човек, който незнайно как го е изместил. Това твърдят неговите авери. Те недоволстват, защото това не е поредният сценичен образ, в който Донков ще се превъплати в новата си роля, а живата действителност. Деян Донкове  станал коренно различен човек и за това „не са виновни” съветите на психолог. Защото той се е преобразил коренно заради бременната си приятелка Радина Кърджилова.

Деян Донков наистина не е същият. Приятелите му по чашка недоволстват, че довчерашният чешит бърза да се прибере в къщи и да остане насаме с красивата си приятелка. Изненадващо е, че той вече драстично е намалил и алкохола, пише Всеки ден.

Позволявал си по чашка-две на вечер червено вино и само по няколко цигари. „Това не е  същият Деян. Превърнал се е в скучен човек, който нямо нищо общо с предишния любител на шумните компании  и отбраните питиета. Не е за вярване”, цъкат недоволно с език приятелите му по чашка.Бъдещият татко е оставил зад себе си и скитането по нощите и обиколката до зори на кръчмите.

Двамата с Радина Кърджилова предпочитат да се приберат в общия си дом и сами да си приготвят вечерята. Освен това предпочитат дългите разходки из паркове и градини, вместо да стоят по цели нощи в тъмните и задушни нощни заведения и кръчми.

Радина Кърджилова също е претърпяла пълна промяна в името на новия живот. Бъдещата майка вече не близва алкохол, въпреки че преди и тя не отказваше пиенето. Актрисата тотално е отказала и цигарите.

Преди това красавицата пушеше като комин, но сега се отказала от вредния си навик заради бъдещото си бебче.Освен това новите родители били крайно внимателни и какво слагат вече на масата. Те пазарували само здравословни продукти и се хранели изключително природосъобразно.

Деян Донков и Радина се промениха напълно

Деян Донков и Радина се промениха напълно

Деян Донков бил доволен и от новата визия на приятелката си. Заради бременността си Радина качила няколко килограма и се разхубавила видимо. Бъдещият татко дори я навивал да си остане така и след раждането, защото преди била слаба като вейка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар