Смазващ удар за Сашо Диков: Виж какво разкриха за него! (мръсотиите ще ви шокират)

Смазващ удар за Сашо Диков: Виж какво разкриха за него! (мръсотиите ще ви шокират)
4.2 (83.33%) 6 votes

Сашо Диков не вярва на ушите си – как някой посмя да изрече това за него?!

Журналистът Сашо Диков понесе смазващ удар, който разби тотално мъжкото му его. Устатият водещ май си намери майстора в лицето на три пъти по-устата от него жена – колежката му Ива Николова. Тя буквално мина през него като валяк и то в ефира на Нова телевизия.

Двамата бяха поканени да обсъждат актуалните политически теми от деня, но вместо това, се счепкаха здраво и обидите заваляха като градушка върху главите им. Особено върху тази на Сашо Диков.

Сашо Диков

Сашо Диков беше унизен публично от колежката си Ива Николова

„Как може да говориш такива простотии като нямаш интелектуалния капацитет и потенциал да го правиш?! Гледай си спорта, защото не си човекът, който да дава мнение за политика. Миришеш на чесън, бе, Сашо. Като те види човек и моментално му се приисква да си поръча една ракия, шопска салата и тройка кебапчета“, нахвърли се върху него чепатата Ива Николова, а Диков едва не я удуши с голи ръце.

Крайно обиден от квалификациите по негов адрес, Сашо Диков на свой ред нападна Ива Николова за това, че работи в долнопробна и подкупна медия, така че няма моралното право да дава оценки.

През цялото време, докато Сашо Диков и Ива Николова си разменяха от големи, по-големи „любезности“, водещите на сутрешния блок ги гледаха като натровени от гъби. Очевидно беше, че скандалът ги ошашави, но и видяха в него отличен начин за покачване на рейтинга.

Миришеш на чесън, бе, Сашо - изцепи се Николова

Миришеш на чесън, бе, Сашо – изцепи се Николова

Източници от кухнята на Нова телевизия разкриха, че словесният двубой между двамата устатници е продължил и дълго след напускането на студиото, където вбесеният Диков потърсил сметка от Ива Николова, но по доста различен от кавалерския начин.

„Този път Сашо е прав, защото думите на Ива си бяха брутални. Как може така да уронваш авторитета на колега, който години наред се е борил да наложи името си. Миришел на чесън, нищо не разбирал – това е страшна мръсотия“, коментират очевидци на скандала.


Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Смазващ удар за Сашо Диков: Виж какво разкриха за него! (мръсотиите ще ви шокират)”

  1. Ev

    февр. 19. 2016

    Бай Ганьо и баба Вуна. Гръмнало, та ги събрало. Нито единия, нито другия са ми симпатични, защото не водят диалог, а се опитват да окалят другия,което е типично за слабите хора. А на тая женица с градската тоалетна не можеш да и затвориш устата.Бълва огън и жупел, важното е да говори, да се чува тя, без значение , какво казва. Ужасна е. На времето я беше захапал Евгени Минчев за визията. Беше абсолютно прав. Толкова злоба събира неудовлетвореният човек, за да не бъда по-цинична.

  2. Just_me

    февр. 19. 2016

    Значи Диковица може да се гаври с другите, ама когато му кажат в прав текст, че е дива селска пръчка, вече му идва обидно…Нещастник!

Добавете коментар