Внезапно: Мика Стоичкова разтърси България с истината за Трифон Иванов! (ще ви побият тръпки)

Внезапно: Мика Стоичкова разтърси България с истината за Трифон Иванов! (ще ви побият тръпки)
4.1 (81.43%) 14 votes

Мика Стоичкова не издържа и даде воля на чувствата си в неочаквано признание за големия Трифон Иванов!

Щерката на Христо Стоичков – Мика Стоичкова понесе не по-малко болезнено загубата на големия наш футболист Трифон Иванов. Въпреки че не успя да се върне в България за погребението на Туньо, чаровната брюнетка изля душата си в личния си профил в мрежата.

Освен огромната болка обаче, в Мика Стоичкова имаше и неудържим гняв. Тя не се стърпя да разкрие истината за Трифон Иванов, с която разтърси хиляди българи. А именно, че бившият ни национал получава това признание и любов именно днес, когато вече го няма.

Трифон Иванов

Мика Стоичкова разкри какво са причинявали на Трифон Иванов, докато е бил жив. А сега всички се правят на скърбящи

Докато е бил още жив обаче, Туньо милиони пъти е страдал от отношението на злобни и завистливи хора към него и най-вече от медиите, които му преписвали грехове за цял един народ. Които тровели душата му и го съсипвали. Това Мика Стоичкова заяви, че не може и няма да прости на нито един от жълтурковците.

Днес всички са навели глави и страдат за Трифон Иванов. А медиите се надпреварват кой ще напише повече и по-високопарни думи за него. Свели глави, отразяват страданието и още малко сами ще се разплачат. Лицемерие! Къде бяха тези медии обаче, когато Туньо беше жив и беше сред нас?! Какво пишеха за него и защо бяха произведени всички онези лъжи и помии, с които го заливаха?! – това се пита и не може да си отговори Мика Стоичкова.

Щерката на Камата призова всички да ценят и уважават златните момчета от Пеневата чета, която прослави България. Но не само, когато някой от тях си отиде и трябва да плачат над ковчега му. А днес, тук и сега, докато са още живи и ги има. И може да оценят казаното и почитта към тях.

След което се поклони и изпрати в последния му път с целувка вечният за нея и за цяла България номер 3. „Почивай в мир, Трифон Иванов“, просълзи се Мика Стоичкова.


Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Внезапно: Мика Стоичкова разтърси България с истината за Трифон Иванов! (ще ви побият тръпки)”

 1. поклон

  февр. 18. 2016

  В човешки план Трифон Иванов е българският Мане Гаринча, който си отиде на същата възраст като Туньо и беше изпратен от 300 000 души в 20-милионният Рио де Жанейро . . .

 2. simo

  февр. 18. 2016

  Казва много верни неща. Но не задава най-важния въпрос „Какво направих аз?“, а кори другите..
  При Туньо има и друг момент от нашата народопсихология. Той олицетворява символа на безстрашния, добър юнак, който без страх громи душманите. Той рядко има нужда от помощ.
  Поклон и безсмъртие!
  http://www.vbox7.com/play:92cddf9fc4
  http://www.vbox7.com/play:0cabcf3181

Добавете коментар