Истината за брака на Крум и Мая Савови!

1

Крум Савов побърква съпругата си, но тя все още е луда по него!

Крум Савов е луд по Мая и не понася мисълта, че тя би могла да бъде с друг
Крум Савов е луд по Мая и не понася мисълта, че тя би могла да бъде с друг

Един от най-известните журналистически бракове се счита от мнозина за истинско вълшебство, но всъщност в дома на Крум Савов и Мая не е чак такъв рай. Спортният тв водещ изгарял от ревност и не оставял жена си да живее на спокойствие. Той постоянно искал да знае къде се намира тя и дори често сам се самопоканвал на събития, на които съпругата му ще присъства. Несигурността му произлизала не само от привлекателната външност на Мая, но и от нейната младост в сравнение с него, научи Kliuki.bg.

Ревността на Крум Савов на моменти била толкова налудничева, че той предприемал дори крайни мерки. Говори се, че преди няколко месеца е освободил един от спортните журналисти на БТВ само защото му се сторило, че заглежда съпругата му. Става въпрос за Васил Делов, който почти 15 години отдаде на телевизията, но накрая се прости с нея за един миг.

Крум Савов дълго време беше ерген и не само, но и голям женкар. За него красивите дами бяха част от ежедневието му и дълго време не се решаваше да се обвърже. Дори се счита, че може би е нямало да се ожени никога, ако не е бил срещнал Мая, в която се влюбил лудо.

Точно тази негова изпепеляваща любов го карала да се държи на моменти абсурдно. Той бил наясно как действа мъжката психика и че красавица като жена му не може да няма ухажори, въпреки че е омъжена.

Както при повечето жени, така и на Мая Савова не ѝ било никак приятно мъжът ѝ постоянно да я ревнува, но в техния брак имало патриархат. Крум взимал повечето решения и неговата дума се слушала повече. Затова на блондинката ѝ било трудно да се противопоставя на съпруга си.


1 коментар
  1. леля Люба казва

    Крум Савов прави впечатление на мачо, но всъщност е дребно човече, така че не съм изненадана от поведението му спрямо Мая

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.