Как една измяна на мъжа й откри нейното щастие

Как една измяна на мъжа й откри нейното щастие
4.6 (92%) 10 votes

Как предателството на мъжа й откри нейното щастие по пътя на любовта, разбира се – с нов мъж, но още по-истинска и щастлива любов.

Помним красивата Гуен Стефани, както и от участията и в групата „No doubt“, помним и едно от истинските им хитови изпълнения – „Don’t speak“. Песента се изкачи до водеща позиция в класациите и остана там за доста дълго време. След това русата хубавица и атрактивна изпълнителка пое по своя самостоятелен музикален път и също получи различни творчески постижения.

Двайката Гавин Расдейл и Гуен Стефани - щастливи, но уви само до миналата година

Двайката Гавин Расдейл и Гуен Стефани – щастливи, но уви – само до миналата година

Освен това тя и съпругът й Гавин имаха доста дълъг и сполучлив за холивудските и музикантски среди брак, продължил 13 години. Те имат своите три деца, когато Гуен Стефани излиза с признанието за това, че той й изневерява с детегледачката на техните малки деца. Певицата открива пред публиката, че Гавин Росдейл е бил с друга дори при новината, че чакат третото си дете на име Аполо, споделят информацията и от изданието „За Жената“.

Семейството през хубавите им моменти преди време

Семейството през хубавите им моменти преди време, преди двойката да се разведе заради изневери

Въпреки разочарованията от семейния живот, обаче Гуен Стефани се мобилизира и определено излиза победител. Скоро тя открива щастието си с музиканта Блейк Шелдън, той е по-млад и влюбен в нея.

Последното дете на Гавин и Гуен - казва се Аполо, на 2 години вече

Последното дете на Гавин и Гуен – казва се Аполо, момченцето е на 2 години вече днес

Блейк е седем години по-млад, също е приключил с брака си и по всичко личи, че двамата с Гуен Стефани са щастливи заедно, добавя и изданието ни за светски хроники и събития Kliuki.bg.

Понякога загубите и трудностите ни правят по-силни и ни откриват нови шансове за щастие. Все пак певицата и актриса Гуен Стефани е много привлекателна, за да тъгува дълго време сама. На 46 години тя е все така чаровна и много привлекателна с екстравагантност и собствен стил.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар