Долни номера: Петрозар довърши Ива Екимова! (Пиарката е съсипана)

Долни номера: Петрозар довърши Ива Екимова! (Пиарката е съсипана)
4.9 (97.78%) 9 votes

Ива Екимова е съсипана

Ива Екимова не може да повярва на това, което й причини Петрозар. Бившото й гадже жестоко се е изгаврил със старата си любов. Пиарката изпаднала в депресия, когато разбрала, че екс гаджето й предложило брак на новата си приятелка Лили Иванова. Бизнесменът дори й е подарил огромен годежен пръстен. Лили толкова била щастлива, че побързала да се похвали в социалният клюкарник. Именно снимката с шармантното бижу „изболо” очите на Ива Екимова и тя била сломена.

„Това си е жива подигравка с нея. Как може да постъпи така, толкова скоро след раздялата им. Колко искаше Ива да се види в бяло и да чуе от устата на Петрозар предложение за брак, а той да й отвърне така жестоко”, не спирали да го одумват приятелките на светската хроникьорка.Бизнесменът Петрозар Филипов, по-известен като гаджето на Ива Екимова, беше във връзка с нея дълги седем години. През това време, каквито и намеци да му правеше блондинката за по-сериозни отношения, той нехаеше за мерака й, пише Уикенд.

Тя бе готова да загърби шумните му компании с горещи палавници, задграничните му командировки, на които не ходеше с него, слуховете на безконечните му изневери, но да сложи бялата рокля.Ива предполагаше, че строителния предприемач е нерешителен и се страхува заради предишния си провален брак, но вярваше, че все пак ще намери сили в себе си, за да узаконят връзката си. Петрозар има кратък брак и дъщеря на 25- години. Ива също два пъти е слагала венчалната халка. Тя има развод с данъчния служител Румен и втори брак с музиканта Дими.

Мъжкото его на Петрозар било жестоко накърнено. Защото живял с Ива в наследственият апартамент на Дими и всяка една вещ му напомняла за покойния, разкриват и друга причина за краха им близки до богаташът.Ива Екимова до последно се надявала, е чудото ще се случи и тя ще се омъжи за Петрозар.

Ива Екимова в шок заради новата жена на Петрозар

Ива Екимова в шок заради новата жена на Петрозар

След като двамата се разделили окончателно, половин година му забранила да признае истината пред медиите и обществото. Ива Екимова му казала, че ще признае, когато тя реши. Но събитията се развили не така, както пиарката искала. Петрозар си хванал ново гадже и дори вече се кани да я направи законна половинка. И сега вестта, че Петрозар е предложил брак на друга и то толкова бързо, я довършило.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Долни номера: Петрозар довърши Ива Екимова! (Пиарката е съсипана)”

  1. Гери

    февр. 19. 2016

    Какво има да я довършва- ами виновен ли е, че е харесал новата повече и повече са си паснали. Ай дай сега да се чувстваме виновни за всеки, с който сме живяли.Пък и много грозна е тази Ива!

Добавете коментар