Весела Нейнски с невероятно разкритие за Освалдо Риос!

Весела Нейнски с невероятно разкритие за Освалдо Риос!
5 (100%) 2 votes

Освалдо Риос е имал много жени, но Весела Нейнски остава в съзнанието му завинаги!

Весела Нейнски винаги ще обича Освалдо Риос

Весела Нейнски винаги ще обича Освалдо Риос

Певицата, която може да впечатли всекиго с уникалния си глас – Весела Нейнски, още гасне по пуерториканската звезда Освалдо Риос. Нашата хубавица била на мнение, че през живота си няма да срещне отново мъж като актьора. Тя била впечатлена най-вече от неговата чувствителна натура, но не на последно място и от уменията му в леглото. Дори Веси споделяла пред всички свои близки, че Освалдо бил най-добрият, когото през живота си някога е имала, научи Kliuki.bg.

„Не съм имала чак толкова връзки, колкото ми приписват медиите, но Освалдо Риос остана завинаги в мен. Той е номер едно, даваше ми всичко и във физически, и в духовен аспект.“ – похвалила се със задоволство пред приятелки Весела Нейнски.

За звездата от „Касандра“ обаче повечето жени имат противоположно на оперната ни певица мнение. Почти всички красавици, които са заемали по-специално място в живота на Освалдо Риос, публично го оплюха и злепоставиха. Те твърдят, че актьорът им е прилагал физическо насилие и дори някои от тях го осъдиха.

Преди няколко години Весела Нейнски официално се възмути от действията на бившите му съпруги. Тя ги определи като алчни за пари жени и че целенасочено обвиняват Освалдо. Това трогна актьора, който показа, че харесва България, посещавайки я.

Въпреки че Весела определя Освалдо като най-добрия ѝ, двамата не останаха заедно. Причините не са много ясно, но интересното е, че двамата и досега поддържат приятелски и много добри отношения.

„Винаги ще уважавам този човек, защото той е открит и прям. С него нямаш никакви проблеми да си говориш за всичко.“ – казва Весела.

Скандалите околко Освалдо Риос сринаха кариерата му. Той дори мина през затвора за 2 месеца, като се говори, че там е открил любовта си и към мъжете.

Българските зрители познават Освалдо Риос най-вече от хитовия сериал „Касандра“, както и от „Вдовицата в бяло“.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Весела Нейнски с невероятно разкритие за Освалдо Риос!”

  1. ivan

    февр. 20. 2016

    Olele, qvno i taz gospoja istreshtq bukvalno. Qvno kato vleznat v godini i zapochvat da si prepisvat ,kakvi li ne neshta za tqx,za stanat po izvestni v publichoto prostranstvo

  2. минаващ

    февр. 28. 2021

    Тази няма друг проблем, освен че й хлопа дъската.

Добавете коментар