Брутално безочие: Виж коя е новата на Асен Блатечки!

Брутално безочие: Виж коя е новата на Асен Блатечки!
4.6 (92%) 5 votes

Асен Блатечки вече тотално се оля, довърши жена си най-нагло!

Невероятно, но… лошото момче Асен Блатечки затвърди славата си на непоправим женкар. След като известно време го играеше кротък и примерен съпруг на жена си Катерина Горанова, актьорът отново бръкна в кацата с меда.

Беше само въпрос на време Асен да си намери нов любовен пристан и ето, че го откри – в лицето на колежката си от „България търси талант“ Мария Силвестър. Водещата и Блатечки се сближили в библейския смисъл по време на снимките за предстоящото шоу, разкриха източници от кухнята на Би Ти Ви.

Асен Блатечки

Асен Блатечки не изтрая дълго и отново „намаза“

„Асен Блатечки е готин пич, но е доста дръпнат с околните. Той почти не контактува с хората от екипа на предаването, а се въртеше само около Мария Силвестър. Двамата се държат много различно тази година. И преди са работели заедно, но не бяха близки, за разлика от сега. Отделят се от останалите при първа възможност и се затварят в гримьорните насаме. Смеят се, гледат се похотливо…, работата е ясна“, разказват източниците.

След като опита да пусне чара си при по-младичката и красива Михаела Филева, но тя категорично и безапелационно го отряза, Асен Блатечки не се кахърил много и забил Мария Силвестър. Припомняме, че последната от известно време е без мъж до себе си, след като се разведе със съпруга си – един от братята Мангасарян.

Мария Силвестър е разведена, но той... изневери не на една, а на две жени

Мария Силвестър е разведена, но той… изневери не на една, а на две жени

„Повече от ясно е, че Асен е като магнит за жените и рядко се намира някоя, която да му откаже. Мария всеки може да я разбере – тя е свободна жена, разведена и има правото да бъде с всеки, когото пожелае. Той обаче с какви очи го направи като само преди година вкара жена си директно в ада заради сагата с Диляна Попова„, коментират близки до обкръжението на актьора.

Към момента Асен Блатечки не изневерява на една, а на цели две жени, защото появата на сина му Борил, го обвърза за цял живот и със синеоката манекенка. Как ли ще приемат новите му подвизи Диляна и Катерина?!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Брутално безочие: Виж коя е новата на Асен Блатечки!”

 1. анонимен

  февр. 19. 2016

  ТОВА СЕ КАЗВА БОКЛУК. ТОЍ Е ЕДИН БИК, КОЍТО Е КРАСИВ, НЕУСПОРИМО, НО С ПЛИТЪК УМ И СИЛЕН ЖИВОТИНСКИ НАГОН. БЕЗСРАМНИК, СЛЕД ВРЕМЕ ДЕЦАТА МУ ЩЕ СЕ СРАМУВАТ ОТ НЕГО.

 2. yyhtyjhhjjtrr

  февр. 19. 2016

  „Красив“? С тези малки очички и огромни сенки около тях, е по-скоро плашещ. Никога не съм разбирала защо са го набедили за красив този чичо.

 3. Гери

  февр. 22. 2016

  Тази Мария преспа с цяла София още докато беше семейна. Не знам защо ни занимавате с едни и същи долни твари. Аз лично не понасям и двамата.

Добавете коментар