Ани Салич не може да повярва на това, което й се случва! (Тя е в шок)

Ани Салич не може да повярва на това, което й се случва! (Тя е в шок)
4.8 (95%) 4 votes

Ани Салич отказва да повярва на това, което става

Ани Салич не може да прости за това, че е изиграна. Водещата на новините е отчаяна, защото е отрязана да прави собствено предаване. Напористата македонка пак ще се размине с плановете си.

Единствено феновете й са доволни от развоя на нещата. Те ще продължат да се радват на новинарката всяка делнична вечер от малкия екран. Но Ани Салич не може да се побере в кожата си, защото се чувства здравата прецакана, пише Всеки ден.Ани Салич е на косъм от истерията, тъй като от известно време има подготвена концепция за собствено лайфстайл предаване. Журналистката таеше надежда, че ще получи екранното време на Гала и нейното „На кафе”. Тя бе убедена, че има повече шансове да се наложи от плевенчанката, пък и обещаваше идеята й да е различна, която да обере изцяло зрителският интерес.

Но водещата на вечерните новини е сломена, след като разбрала, че босовете на Нова нямат никакво намерение да сменят блондинката и нейното ”На кафе”. Въпреки падналия интерес към него, шефовете я харесвали и оставали непроменена позицията й в ефира.
Като усетила, че няма да я огрее, Ани Салич направила фасони на шефовете си. Те обаче ясно й показали къде й е мястото, като й препоръчали да си гледа нейната работа, а не да наднича в тази на колегите й.

Усетила, че ако настоява, може и да остане без работа, а идеята да висне на трудовата борса изобщо не й се харесала и решила засега да се кротне. Като през това време да измисли други начини, за да реализира идеята си.Припомняме, че екранната партньорка на Ники Дойнов влезе в екипа на Нова телевизия преди две години. Тя не продължи да работи в Би Ти Ви , защото и там й отказаха да стартира собствено предаване.

Ани Салич е бясна на шефовете си

Ани Салич е бясна на шефовете си

В опит да я задържат й предложили компенсация от половин милион, но новинарката отказала и се преместила в Нова. И пак заради мерака си за собствено шоу. Което между впрочем се случи, но за малко, защото имаше нисък рейтинг. Като засега си остава лице на новините.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар