Трифон Иванов и Валери Божинов – личности от различни светове!

Трифон Иванов и Валери Божинов – личности от различни светове!
5 (100%) 2 votes

Трифон Иванов почина, но неговият дух на шампион показва нагледно истината за цяло едно поколение. Валери Божинов, за жалост, доказа тезата за своето!

Смъртта на Трифон Иванов предизвика много полемики относно справедливостта. Всички са на мнение, че Бог е прибрал твърде рано Туньо при себе си, но мнозина се доверяват на максимата, че Господ иска да бъде обграден с най-добрите души и колкото по-стойностен човек си, толкова по-рано си отиваш.

Kliuki.bg попадна на интересен колаж, който отразява напълно нашата неприятна действителност. Трифон си отиде на 50-годишна възраст, но той остана сякаш като събирателен образ на своето поколение във футболните среди. Онова, което не се страхуваше от работа, за да гони целите си. Онова, което практикуваше футбола не заради високите заплати, а защото обичаше тази игра.

От другата страна имаме Валери Божинов. Той е „героят“ на нашето време. Спокойно можем да оприличим този играч като представител на сегашното ни поколение във футбола, а и изобщо в живота. Откакто играе в Сърбия, Валери не спира да хвали нацията им и да принизява българската. Той дори твърди, че сърбите са много по-отзивчиви и добри хора от нас.

Трифон Иванов беше човек, който в нито един момент не направи проблем на треньора си или на някой съотборник. Неслучайно той беше капитан на България през последните 2 години от кариерата си в националния тим. Той спечели толкова много почитатели не само с играта си, но и с лидерските си качества, които демонстрираше на терена и извън него.

„Няма да забравя гола срещу Русия. Никой не го очакваше в наказателното поле, но той реши, че трябва да поеме нещата под свой контрол. Само победата ни устройваше тогава. Стоичков му я сложи на главата и Трифон отбеляза. Целият стадион ревна, а България се класира за Световното. Страхотен отбор имахме, всички в него бяха лидери.“ – споделя възрастен футболен запалянко.

В днешния ни футбол обаче Валери Божинов, Благо Георгиев и останалите предпочитат да си снимат татуираните тела, отколкото да се раздават докрай за родината си. Тъжната настояща действителност!

Trifon-Valeri


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Трифон Иванов и Валери Божинов – личности от различни светове!”

 1. Кристина

  февр. 27. 2016

  Стоичков трифон иванов те са легенди суперзвезди. Обичаха родината си. И никога не плюеха. Кой е божинов. Никой. Няма един ритнат гол. Забърка се с котета. Те дано да са по умни от лозанова. Загърби алисия и валерко. Тя го респектираше към футбола . даваше му кураж. А той се подигра с нея пред карбовски. Избра грозната лозанова. Която обикаля нощна софия.

 2. Кристина

  мар. 13. 2016

  Трифон иванов беше легенда. Суперзвезда.обичаше родината си. И играеше за българия. Мислеше за нея. А божинов се мисли за звезда. И постоянно плюе родината си. Но къде се е родил. Какви му са корените. Божинов ти какъв футболист си. Най добрите и доходни отбори смени. Ти се славиш повече като ритнитопковец на малйи котета. Манекенки. Грозни и тъпи плейметки. Валери гол. Отколкото във футбола. Имаш прекрасни деца не се излагай. Помисли за тези слънчица сияещи. Валерко и сладката никол.

 3. Кристина

  мар. 13. 2016

  Трифон иванов беше легенда. И още стоичков балъков лечков пенев. Те бяха добри момчета. И мъдри. Играеха за родината си. Обичаха я. Не са изоставили. Жените и децата си. Да йм изневеряват като ритнитопковеца божинов. С малки котета. Грозни и тъпи плейметки. Леки жени. Които търсят златотърсачки. Да скочат в леглото на лозанова. Която се появява забърква се в скандали. И е злобна женица. Първо в леглото на ники после при божинов. И си правят снимка. Само николета липсва. Тримата ще сте много готини. На какво учиш децата си на леко поведение ли божинов.

Добавете коментар