Кишишев се радва на новороденото си момиченце

Кишишев се радва на новороденото си момиченце
4.6 (92%) 5 votes

Радостин Кишишев стана татко на момиченце, което се казва с хубавото име Екатерина, стана известна тази хубава вест. Бившият национал стана баща за трети път.

На 41 години Радостин Кишишев откри любовта в лицето на Екатерина Тонева – жената, която го прие в живота си след като любимата му Красимира почина от рак през 2012-та година. От Краси Кишишев има две момчета, на 19 и на 15 г. След като Радостин преживя тъжно загубата на хубавата си и любяща съпруга Красимира, той откри дамата на сърцето си Екатерина.

Кишишев и покойната му жена Красимира, рано загинала от тежкото заболяване

Кишишев и покойната му жена Красимира, рано загинала от тежкото заболяване

Преди седмица Радостин Кишишев стана баща на момиченце, което носи името на нейната майка – Екатерина, коментират и бургаските медии, детето е родено в морския град. Младата майка има още две деца, момче и момиче, голямото семейство се грижи за вече цели пет деца. Най-големият син на нашата футболна звезда живее на Острова и се казва Продан, коментират и от онлайн изданието „Dete.bg“.

Едно голямо семейство с цели четири, а сега вече и пет деца у дома си

Едно голямо семейство с цели четири, а сега вече и пет деца у дома си с малката Екатерина

Радостин Кишишев помага в грижите за всичките деца, той е радостен да си има и момиченце. Един от най-харесваните футболисти, който имаше и кариера и зад граница, преживя семейна драма, но днес той е радостен и много искрено го признава, коментира и изданието за светски новини и ексклузивни събития Kliuki.bg. Превратностите на живота са винаги неочаквани, всеки ден крие ново начало и изненада, ето как и на футболиста щастието се усмихна.

Екатерина Тонева и Радостин Кишишев заедно след като преживяха своите трудни моменти, вече млади родители

Екатерина Тонева и Радостин Кишишев заедно, след като преживяха своите трудни моменти, вече млади родители

Разбира се, най-искрено желаем още много години щастие и семейна подкрепа между родителите, здраве на новороденото и много обич между всички в това голямо семейство. Няма нищо по-хубаво от новия живот, късмет и много любов за чаровната Екатерина Кишишева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Кишишев се радва на новороденото си момиченце”

  1. Margarita Shishkova

    окт. 13. 2018

    Да напишете най после, и нещо хубаво за тях..

Добавете коментар