Ето защо Никол не изтърпя Люис Хамилтън и сега е с Гришо!

Ето защо Никол не изтърпя Люис Хамилтън и сега е с Гришо!
4 (80%) 3 votes

Люис Хамилтън се е разделял с всяка една жена в живота си през последните години и за това си има причина!

Линдзи Вон омая Люис Хамилтън за години напред

Линдзи Вон омая Люис Хамилтън за години напред

Когато преди 2 години Люис и Никол се разделиха окончателно, причините останаха някак неизяснени. Двамата имаха много сериозна връзка, стигнала дори до годеж, но всъщност Шерцингер го е развалила първа. Певицата е изоставила пилота от Формула 1, понеже ѝ било писнало да бъде номер две в неговия живот, научи Kliuki.bg.

Всъщност Люис Хамилтън от години бил тайно влюбен в своята добра приятелка Линдзи Вон, но тя не го приемала по този начин. Когато се запознали, скиорката била обвързана и така между тях започнало приятелство, което впоследствие пилотът не знаел как да превърне в любов. Връзката му с Никол Шерцингер задълбочила проблема, защото Люис опитвал да потиска любовта си към Вон.

В крайна сметка британската мулатка не издържала да се бори за вниманието на годеника си. Тя съзнавала, че той е влюбен в друга, макар и само платонично. Затова го напуснала, което пък се оказа добре-дошло за Григор Димитров.

Приятелството между Линдзи и Люис датира отдавна. За всичките години в пресата се изписаха всякакви сценарии за тяхна любовна връзка или авантюра, но истината е, че Вон нито веднъж не била пожелавала пилота като мъж. Странно или не, явно все още се намират жени, които да не се впечатляват от това, което един мъж притежава извън личностната си характеристика.

Тайната любов на Люис Хамилтън провалила не само връзката му с Никол, но и с всяка друга жена преди и след това. Говори се, че се е разделил и с Мария Шарапова именно заради това, а не защото Маша е опитвала да отмъсти на Гришо, както се пишеше.

Най-интересното е, че Линдзи Вон никога не е прекрачвала границата на приятелството си с Люис Хамилтън, въпреки че и двамата са имали много възможности за това. Някои медии я определиха като напълно поела по обратния път дама, след като станаха ясни някои нейни авантюри с жени. Едва ли обаче е минала изцяло на другия бряг.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар